Rıdvan iştahlı oyunu beğendi

Abone ol

Rıdvan Dilmen Beşiktaş'ı beğendi. Holosko'ya övgüler yağdırdı. Bir tebrik de Sağlam'a yaptı.

İnönü'de.. Rıdvan işte bu yöne dikkat çekti. Bobo'yu yedek bırakan Ertuğlu Sağlam'ı kutlayan usta yorumcu, siyah beyazlıları havaya girmiş gördü. İşte Rıdvan'nın maç analiniz:

(...) Gittikçe formunu yükselten Beşiktaş ile her geçen hafta geriye giden bir Trabzonspor sahada vardı. Hücumdaki en önemli silahı Gökdeniz’i kaybeden Trabzonspor sadece prestij için maça çıkmıştı. Prestij maçını oyunu tutarak veya beraberliğe kitleyerek değil, önde basarak, kazanarak tamamlamak düşüncesi vardı. Ancak bu oyun anlayışını cezalandıracak oyunculara sahipti Beşiktaş. Kenarlara giderek Holosko’ya alanlar yaratan Nobre. Bu alanlara top atabilecek Delgado gibi.

Beşiktaş taraftarı ile birlikte havaya girmiş. Çok iştahlılar. Daha önceleri hatırlıyoruz, iştahları ile panikleri karıştığı için sonuç alamıyorlardı. Şimdi durum böyle değil. Hem iştahlılar, hem de iyi oynuyorlar.
Holosko’nun Erdinç ile koro kor mücadele ettikten sonra, doğru driplinglerle sıfıra inip nefis kesmesi klasik Nobre golünü getirdi.

Ön direğe çok iyi koşan Nobre takımını öne geçirdi. Ardından ilk yarının uzatmalarında Delgado’nun müthiş frikiği ile rahatladılar. İkinci yarı kontralarla pozisyon kovaladılar. İbrahim Toraman’ın atılmasından sonra Trabzonspor yüklenmeye başladı. Golü bulamayınca onlar da 10 kişi kaldı. Oyuncu sayısı dengelenince ve Trabzonspor oyundan kopunca Beşiktaş’ın her kaptığı top net pozisyonlarla sonuçlandı.

Rüştü faktörü
Rüştü kalesine çok top geldiği zaman çok iyi oynayan bir kaleci. İlk yarıda birkaç kurtarış yapınca morallendi. İkinci yarıda da karşı karşıya iki tehlikeyi çıkarınca Beşiktaş’ın da direnci arttı. Çağdaş’ın çıkarken kaptırdığı topta Delgado sağa bakarken, sola bıraktı. Aydın da mükemmel bir plaseyle maçı bitirdi.
Ertuğrul Sağlam’ı her geçen gün takımı iyi oynattığı için kutlarız. Ayrıca geçen hafta gol atmasına rağmen hazır olmayan Bobo’yu kenarda oturttuğu için de ayrıca kutlarız.
Hakem Bülent Yıldırım ise gösterdiği iki kartta da hatalıydı.

Günün Önemli Haberleri