Rıdvan çileden çıktı

Abone ol

Kötü oyun Rıdvan'ı isyan ettirdi. Usta yorumcu Yıldırım'a açık mektup yazdı.

Fenerbahçe'nin Oftaş'a mahkum oyunu usta yorumcu Rıdvan'ı bile çileden çıkarttı. Antrenörlere hoşgörülü yaklaşan Rıdvan'ın Zico'ya sabrı kalmadı.

Milliyet'teki köşesinde Aziz Yıldırım'a açık mektup yazan Rıdvan Dilmen, Brezilyalı hocayı üstü kapalı görevden alma çağrısı yaptı.

İşte :

Zico'nun, hatta tüm antrenörlerin sürekli pozitif yönlerini değerlendiren bir insanım. Ama Aziz Yıldırım yüzde yüz bir karar almalı! Maalesef bu takımda ne taktik anlayış, ne kolektif oyun, ne de fizik güçü var

Futbolda kaybetmek de var, kazanmak da... Kısacası bu oyun her türlü sonuca açık. Belediye'ye kaybedilen üç puan, OFTAŞ'a kaybedilen iki puan (Burada OFTAŞ'a haksızlık etmeyelim, Fenerbahçe bir puan kazandı), bakıyorsunuz görüntü hep aynı.
Dost acı söyler. Fenerbahçe'nin ligde işi bu sezon çok ama çok zor. 70 puanla yine şampiyon olabileceğini zannediyor antrenör. Bu mümkün değil.
Bir futbol takımında ne ararsınız?
1. Taktik anlayış (rakibe göre değişebilir)...
2. Kolektif oyun, organizasyon...
3. Fizik güç...
F.Bahçe'de bunlardan bir tanesi bile yok. Zico ne yazık ki, Anderlecht, Inter, CSKA Moskova, Alkmaar, Sakarya, Erciyes, Belediye, OFTAŞ hepsini aynı görüyor. Hem organzisyonun iyi değil, hem de mücadelen. Bir de sistem iyi değilse, ne yaparsan yap hüsran olur.


Kezman'a kızmıyorum

OFTAŞ takımı ligde şimdiye kadar hiçbir maçını bu kadar tek kale oynamadı. Hiç bu kadar pozisyon bulamadı. Anlayın Fenerbahçe'nin halini.
Zico'nun Semih ile ilgili ciddi bir problemi olduğunu düşünüyorum. Çünkü ağzıyla kuş tutsa oynamayacak. Kezman'a da artık sitem etmiyorum. Bazen Alex yardımcı oluyor, o kadar. Yoksa ileride Allah ile baş başa. Zaten o bölge için yeterli değil. Nedeni de tek forvet oynayacak özelliğe sahip değil. Arkası dönük başarılı olamıyor. Başkan Aziz Yıldırım'a açık mektup. Zico'nun, hatta tüm antrenörlerin sürekli pozitif yönlerini değerlendiren bir insanım. Ama yüzde yüz bir karar almalı!
Günün Önemli Haberleri