Ribery'e Marsilya'dan kanca

Abone ol

Galatasaray'ın Fransız yıldızı Ribery'e Marsilya'dan kanca. Fransız kulüp ne yapıp edip bu işi bitirmek istiyor. Fakat genç oyuncu, sarı-kırmızılı formadan vazgeçmiyor.

Marsilya'nın, Ribery ısrarı sürerken Fransız yıldız, Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmediğini ifade etti.

Marsilya Başkanı Pape Diouf, Galatasaray'da forma giyen Ribery'nin transfer listelerinde olduğunu doğruladı. Fransız Haber Ajansı'na (AFP) konuşan Diouf, Sochaux'dan Oruma, Starsbourg'tan Niang ile birlikte Galatasaray'daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Ribery'yi de almak için girişimlere başlayacaklarını söyledi. Fransız oyuncuyu yakından takip ettiklerini ve bonservis ücretinin önemli olmadığını belirten Diouf, "Cazip bir teklifle Galatasaray'ın karşısına çıkabiliriz" dedi.

BAŞKAN ÇOK MEMNUN
FRANSIZ ekibinin ısrarlı talebine karşılık ne yönetim Ribery'yi satmak ne de Ribery Galatasaray'dan ayrılmak istiyor. Bu konuda başkan Özhan Canaydın, "Ribery'den daha uzun yıllar faydalanacağız. Ondan çok memnunuz ve satmayı düşünmüyoruz" derken, genç oyuncu da Galatasaray'da herkesten müthiş bir ilgi gördüğünü belirterek ayrılmayı düşünmediğini söyledi. Ribery, en büyük dileğinin sarı-kırmızılı ekiple şampiyonluk yaşamak olduğunu kaydetti.

Haber : Galip Öztürk
Kaynak :
www.pasfotomac.com.tr
Günün Önemli Haberleri