R. Madridde Capello depremi

Abone ol

Real Madrid'te değişim son sürat devam ediyor. İspanyol Kulübü şimdi de teknik adam Capello ile yolarını ayırıyor.

2002 yılı sezonu sonunda teknik direktör Vicente Del Bosque'yi görevden aldıktan sonra 2003 yılından bu yana 6 teknik direktör değiştiren, ama hiçbir kupa kazanamayan Real Madrid'e büyük umutlarla getirilen Capello'nun döneminin de bitmek üzere olduğu ileri sürülüyor.

İspanyol spor basını, Real Madrid futbol şube sorumlusu Pedja Mijatoviç ile dün görüşen Capello'nun istifasını sunduğunu, ancak tazminat konusunda anlaşma sağlanamamasından ve Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Bayern Münich maçı öncesinde kriz yaşanmak istenmemesinden istifanın ertelendiğini yazdı.

Real Madrid Kulübü Sözcüsü Miguel Angel Arroyo, düzenlediği basın toplantısında, Capello'nun istifa ettiği iddialarını net bir dille yalanlasa da İspanyol basını bunu inandırıcı bulmadı.

Marca gazetesi, "Capello'nun kredisi tamamen doldu" diye yazarken, Real Madrid'in 2009 yılı haziran ayında sözleşmesi sona erecek olan Capello'ya tam maaşını ödemek istemediğini, bu yüzden anlaşma sağlanana kadar İtalyan teknik adamı görevden almayacağını belirtti.

Günün Önemli Haberleri