Puzzledan sahte kredi kartı

Abone ol

Kargo ile gönderilen puzzle paketinde 50'ye yakın sahte kredi kartı ele geçirildi.

Bodrum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin düzenlediği operasyonda, kargo ile gönderilen puzzle paketinde 50'ye yakın sahte kredi kartı ele geçirildi. Kargoyu teslim almaya gelen zanlının kaldığı otelde yapılan aramada ise 20'ye yakın sahte nüfus cüzdanı, sürücü belgesi ve 7 adet boş nüfus cüzdanı ele geçirildi.

Bodrum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin yaptığı istihbari çalışmalar sonrasında kargoya paketle uyuşturucu geleceği istihbaratı doğrultusunda operasyon düzenlediler.
Operasyonda kargoyu teslim almaya gelen zanlı Ş.B. (21) gözaltına alındı.

PUZZLE PAKETİNDEN SAHTE KREDİ KARTLARI ÇIKTI

Polis ekipleri gözaltına alınan zanlının teslim almaya geldiği paketi açtılar. Açılan kutudan 'Puzzle” oyunu çıktı.
Polis ekipleri puzzle paketinin arkasında özel olarak hazırlanmış gizli bölümü açtıklarında ise dünyanın farklı ülkelerindeki banklara ait yaklaşık 50 adet sahte kredi kartı buldu.

KULLANIMA HAZIR BOŞ NÜFUS CÜZDANLARI

Operasyon kapsamında gözaltına alınan zanlının kaldığı otel odasında yapılan incelemede ise farklı isimler adına çıkartılmış 20'ye yakın sahte nüfus cüzdanı, sürücü belgesi ve kullanıma hazır olan sadece fotoğrafları eksik 7 adet boş nüfus cüzdanı, bir miktar kokain, bir miktar esrar ve 9 milimetre çapında tabanca ele geçirildi.

Polis, ekipleri bu gelişme üzerine operasyonu genişleterek olaya karıştığı iddia edilen zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

BİNBİR SURAT ŞÜPHESİ

Operasyonda ele geçirilen çok sayıda nüfus cüzdanı ve sürücü belgesi, olaya karışan zanlıların “binbir surat” diye tabir edilen kişiler olabileceği şüphesini de ortaya çıkardı. Polis ekipleri ele geçirilen nüfus cüzdanı ve sürücü belgeleri ile yapılan banka işlemlerini de incelemeye aldı. Gözaltına alınan zanlı ise sorgusunun ardından adliyeye sevk edilecek.

Günün Önemli Haberleri