Polisi kandıramadılar!

Abone ol

Gaziantep'te, kazayla kendisini ve arkadaşını tabancayla vuran bir kişi, polisi kandıramadı

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, elinden yaralı olan İbrahim T. ve omzundan yaralı olan arkadaşı Şıh Mehmet Y., Gaziantep Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne başvurup, yaralarının tedavi edilmesini istediler.

İbrahim T., acil serviste kendisine müdahale eden doktorlara ve hastane polisine, ismini bilmediği bir kişi tarafından tabancayla ateş edilmesi sonucu kendisinin elinden, arkadaşının ise omzundan yaralandığını belirtip, şikayetçi oldu. Polis, ifadelerinde çelişki bulduğu kişilerle ilgili araştırma yaptı.

Yapılan araştırmada İbrahim T.'nin, Dumlupınar Mahallesi 8. Sokak'ta bulunan evinin önünde, kendisine ait ruhsatsız tabancayla oynarken, kazayla kendisini ve arkadaşını vurduğu anlaşıldı. İbrahim T.'nin, İstanbul'da askerlik yaptığı ve bir süre önce izin alarak ailesinin yanına Gaziantep'e geldiği ve izin süresi 8 gün önce bitmesine karşın birliğine dönmediği öğrenildi.

Yetkililer, halen hastanede tedavi altında bulunan İbrahim T. ile arkadaşı Şıh Mehmet Y.'nin hayati tehlikelerinin bulunmadığını ve olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdiler.

Günün Önemli Haberleri