Polatın Saraçoğlu aşkı

Abone ol

Galatsaray 'Saraçoğlu' diyor başka bir şey demiyor. Adnan Polat maç sonrası ezeli rakiplerine üstü kapalı mesaj yolladı.

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye gönderme yaptı. Polat UEFA kupası finalini Saraçoğlu'nda oynamalarının kendileri için anlamlı olduğunu söyledi.

AĞLAMADIK SIZLAMADIK

Karşılaşma sonrası konuşan Polat, sezon başından bu yana sakat ve cezalı futbolcular nedeniyle zarar gördüklerini ancak bunu ağlama nedeni olarak görmediklerini belirterek "Galatasaray kadrosundaki her futbolcu o formayı giymek için orada. Sahaya 11 kişi çıktığımız sürece mazeretimiz olamaz" dedi.

SARAÇOĞLU'NDA OYNAMAK ÇOK ANLAMLI

Finale inandıklarını da kaydeden Polat "Dünya tarihinde bana sorsalar 'UEFA kupası finalini nerede oynamak istersiniz?' derseler tabii ki Saraçoğlu derim. Saraçoğlu'nda oynamak çok anlamlı bir şey bizim için, takım için de çok anlamlı. Oraya herkes odaklanmış vaziyette. Gördüğünüz gibi herkes elinden geleni yapıyor. Ben Bülent hocayı yardımcılarını ve futbolcularını kutluyorum.

Polat, oyundan alınan Lincoln'ün Korkmaz'a tepki vermesiyle ilgili ise, "Adrenalinle tepki koymuş olabilir" yorumunu yaptı. Bu arada gurbetçi taraftarlar maç öncesi ve sonunda başkana büyük tezahürat yaptı.

Günün Önemli Haberleri