PKK çocukları vurdu

Abone ol

Hakkari'de bugün akşam saatlerinde askeri bir araçta patlama meydana geldi.

Hakkari'de, terör örgütü PKK tarafından asker çocuklarını taşıyan öğrenci servisine yönelik saldırıda, 1 uzman çavuş ile 6 er, 7 öğrenci ve 1 sivil olmak üzere 15 kişinin yaralandığı bildirildi.
   
Alınan bilgiye göre, terör örgütü PKK tarafından Yenimahalle Fatih Kışlası yakınlarında yola döşenen mayın, askeri servis aracının geçişi sırasında uzaktan kumandayla patlatıldı.
   
Patlamada, servis aracının önünde bulunan koruma aracı ile öğrenci servisinde hasar oluşurken, 1 uzman çavuş ile 6 er, 7 öğrenci ve 1 kadının yaralandığı kaydedildi.
   
Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, patlamanın olduğu bölgeye çok sayıda kuvvet gönderdiği ve olayın çok yönlü araştırıldığı kaydedildi.

VALİDEN ZİYARET!

Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, patlamanın meydana geldiği bölgede incelemede bulunduktan sonra hastanedeki yaralıları ziyaret etti.
   
Terör örgütü PKK tarafından yerleştirilen uzaktan kumandalı mayının, Yenimahalle Gazi Caddesi'nde seyir halindeki askeri personelin çocukları ile Otluca köyü öğrencilerini taşıyan servisin geçişi sırasında patlatılmasının ardından Vali Nasuhbeyoğlu, incelemelerde bulunmak üzere olay yerine gitti.
   
Patlamanın meydana geldiği bölgede inceleme yapan ve güvenlik güçlerinden bilgi alan Nasuhbeyoğlu, daha sonra Devlet Hastanesi'nde tedavi gören yaralılara ziyarette bulundu.
   
Yaralılara ''geçmiş olsun'' dileklerini ileten Nasuhbeyoğlu, olayı gerçekleştirenlerin bir an önce yakalanması için Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Günün Önemli Haberleri