PKK Belçika Meclisinde

Abone ol

Belçika'da, PKK yandaşları parlamentoda basın toplantısı yaptı.

Aylardır hükümet kuramayan ve dağılma noktasına gelen Belçika parlamentosunda terör örgütü PKK yandaşları basın toplantısı yaptı.

Kırmızı bültenle aranan PKK'lı Ahmet Gülabi Dere ve eski DEP milletvekili Nizamettin Toğuç Türkiye'nin Irak'ın kuzeyine düzenlediği operasyonların durdurulması için destek istedi.

Dağılmakta olan Belçika'nın parlamentosunda terör örgütünün yan kuruluşları adına düzenlenen basın toplantısına katılanlar arasında Türkiye'nin Belçika'dan iadesini istediği, kırmızı bültenle aranan Ahmet Gülabi Dere ve Hollanda'ya iltica eden  eski DEP milletvekili Nizamettin Toğuç da yer aldı.

Valon Yeşiller Partisi'nin bazı üyelerinin desteğiyle düzenlenen ve bazı Ermeni dernekleri temsilcilerinin de katıldığı basın toplantısında, “Seslerini  duyurmak için yardım ve destek isteyen” terör örgütü yandaşları,  “siyasi diyalog” gereğinden söz ettiler ve DTP Genel Başkanı Nurettin  Demirtaş'ın tutuklanmasını eleştirdi.

Terör örgütü yandaşları, “suskun kalan ve Türkiye'ye destek veren”  AB'yi ve Batı ülkelerini eleştirirken, “destek bulamamaktan”  yakındı.

Günün Önemli Haberleri