Pişşti mahkemelik oldu

Abone ol

''Hakan Tankut'' olarak bilinen Hakan Karzan, ''Pişşti'' programı ekibini mahkemeye veriyor

''Hakan Tankut'' olarak bilinen Hakan Karzan, ''Pişşti'' adlı televizyon programında kendisine hakaret edildiği iddiasıyla program ekibi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Karzan'ın avukatı Salih Çohaz tarafından İstanbul Cumhuriyet Savcılığına verilen dilekçede, Show TV'de 9 Ekim 2006 Pazartesi akşamı canlı yayınlanan ve yapımcılığını Abdullah Oğuz'un yaptığı ''Pişşti'' programında, sunucu Reha Muhtar ve programa katılan Deniz Akkaya tarafından gerçek dışı, hakaret teşkil eden beyan ve isnatlar yapılmak suretiyle Karzan'ın şeref ve haysiyetinin zedelendiği, kişilik haklarının saldırıya uğradığı iddia edildi.

Dilekçede, programda Karzan hakkında, ''Önceki kız arkadaşı Ece Gürsel'e cip hediye ettiği, fakat plakasının sahte çıktığı, daha sonraki kız arkadaşı Aysu Baceoğlu'na ise Ferrari hediye ettiği, fakat bu kez de aracın kiralık çıktığı'' ileri sürülmek suretiyle sahtekar ve düzenbaz portresi çizildiği kaydedildi.

Programda, ''Manken Aysu Kayacı ile yakınlaşmak için adı geçene albüm yapma teklifinde bulunduğu'' iddia edilen Karzan'ın, ''Avrupa Yakası'' adlı TV dizisindeki ''kendisini derginin editörü olarak gösterip bayan arkadaşlar edinmeye çalışan ofisboy Şesu karakteri'' ile özdeşleştirilerek alenen aşağılandığı savunulan dilekçede, Reha Muhtar, Deniz Akkaya, Abdullah Oğuz ve Show TV yetkilileri hakkında TCK'nın 125. maddesi uyarınca kamu davası açılması istendi.

Günün Önemli Haberleri