Penguen Gıda sezonu açtı

Abone ol

Penguen Gıda’nın yeni sezon açılış töreni bu yıl 23 Mayıs'ta Bursa’daki fabrikasında gerçekleştirildi.

Penguen Gıda'nın her yıl geleneksel hale getirmiş olduğu yeni sezon açılış töreni bu yıl 23 Mayıs 2006 Salı günü Bursa"daki fabrikasında gerçekleştirildi.

Bezelye ile başlayan ve ürünlerin hasat zamanına göre fabrikaya gelmesiyle üretiminin başlatılacağı sezonun, açılış töreninde tüm kademelerde görev yapan çalışanlar, tüm işçiler ve yönetim ekibi bir araya gelerek sezonun ilk ürünü olan bezelyeleri tazeleme makinelerine hep birlikte attılar. Açılışta ayrıca; 10. yılını tamamlayan çalışanlar birer plaketle ödüllendirilirken, kurbanlar kesildi ve Penguen Gıda 2006 yılı hedefleri açıklandı.


Penguen Gıda"nın 2006 yılı hedefleri

İlk kez camda konserve üretimi, ilk her ülkenin damak tadına uygun özel üretim, ilk Dünya' ya ve Türkiye' ye közlenmiş kapya biber konservesi üretimi, ilk Balkan Mutfaklarından sofralarımıza taşınan “Balkan Lezzetleri”, ilk ve tek gerçek Light Reçel konseptiyle de gıda sektöründe ilklere imza atan Penguen Gıda, BRC “A Kalite” belgeli tesislerinde gerçekleştirilen bu açılışta 2006 yılı hedeflerini açıkladı.

Marka bilinirliliğini, penetrasyonunu ve Türkiye genelinde yayılma politikasını güçlendirmek isteyen Penguen Gıda, lider olduğu reçel sektöründen sonra konserve sektöründe de lider olmayı hedefliyor. 2005 yılında iç piyasada 26 milyon YTL satış gerçekleştiren Penguen Gıda, 2006 yılında iç piyasada 32 milyon YTL ciro, dış piyasada 22 milyon euro ihracat hedefliyor.

Günün Önemli Haberleri