Parmağını hastanede bıraktı

Abone ol

Dolandırıldığı için parmağını kesen protestocu tedavi gördüğü hastaneden sırra kadem bastı.

Samsun'da, dolandırıldığı ve bu yüzden iflas ettiğini iddia ederek protesto için serçe parmağını kesen ve kaldırıldığı hastanede tedaviyi kabul etmeyen konfeksiyoncunun, kimseye haber vermeden hastaneden ayrıldığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, dün dolandırıldığı için iflas ettiğini iddia ederek protesto için sol serçe parmağını kesen Selahattin Bozel (32), kaldırıldığı Ondokuzmayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nden habersiz ayrıldı.

Hastane yetkilileri, kesik parmağının yerine dikilmesine karşı çıkan Bozel'in parmak parçasının hastanede olduğunu belirterek, ''Kimseye haber vermeden hastaneden ayrılmış. Zaten bugün de müdahale edilememesi halinde taburcu edilecekti'' dediler.

Yetkililer, benzer şekilde kendisine bilerek zarar veren kişilerin tedaviyi kabul etmemeleri durumunda tıbbi endikasyon yönünden herhangi bir zorlamanın söz konusu olamayacağını da söylediler.

Sahte belge düzenleyerek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nden kredi kullanan kişilerin kendisini borçlu duruma düşürdüğünü ve bu nedenle de iflas ederek işyerini kapatmak zorunda kaldığını belirten Bozel, Selahiye Mahallesi'ndeki evinde bıçakla sol serçe parmağını kesmiş, kaldırıldığı OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde de protesto amacıyla tedaviyi kabul etmemişti.

Günün Önemli Haberleri