Paris hapse giriyor

Abone ol

Hilton otellerinin varisi Paris Hilton, geçici olarak iptal edilmiş ehliyetle araç kullanmaktan hapse mahkum oldu...

Hilton otellerinin varisi Paris Hilton (26), geçici olarak iptal edilmiş ehliyetle araç kullanmaktan 45 gün hapse mahkum oldu. Karar karşısında şoke olan Hilton, Los Angeles’ta görülen duruşmada, “ehliyetimin iptal edildiğini bilmiyordum. Yasalara her zaman saygılı oldum, bundan sonra da saygılı olacağım” demesine rağmen mahkeme heyetini ikna edemedi. Hilton’un savunmasını gerçekçi bulmayan yargıç, “Paris Hilton’un kendisine söylenen her şeyi gözardı ederek sonucu ne olursa olsun araç kullanmak istediğini düşünüyorum” dedi. Yargıç Hilton’un cezasını çekmek üzere 5 Haziran’da Lynwood bölgesindeki kadın hapishanesi yetkililerine teslim olmasını kararlaştırdı. Yargıç, Hilton’un bu tarihte teslim olmaması durumunda bu kez 90 gün hapis cezası alacağını da açıkladı.

MAHKEMEDE GÖZYAŞI DÖKTÜ

Paris Hilton karar üzerine mahkeme salonunda gözyaşlarına boğulurken avukatı, müvekkilinin, “meşhur olması nedeniyle hedef seçildiğini” ileri sürerek kararı temyiz edeceklerini söyledi. Şehir Savcısı Nick Velasquez ise kararın yerinde olduğunu savunarak “Kimse kanunun üzerinde değildir” dedi. Paris Hilton geçen yıl eylül ayında Hollywood’daki Sunset Bulvarı’nda alkollü araç kullanırken yakalanmış, yargılama sonucu

3 yıl gözetim altında tutulmak üzere şartlı olarak tahliye edilmişti. Ancak Hilton tahliye kararından sonra iki kez geçici ehliyetle araç kullanmıştı.

6 METREKARE ODADA KALIP SABAH 6’DA SAYIMA ÇIKACAK

CezasI şok etkisi yaratan Paris Hilton için İngiliz gazeteleri ‘simple life’ (gerçek sade yaşam) başlıkları attı. Normalde eve geliş saati olan sabah saat 6’da kalkarak yoklamada bulunacak olan Hilton, 6 metrekarelik 12 cm’lik penceresi bulunan hücrede kalacak. İşte diğer kurallar:


  • Et çıkmadığı için tavuk yiyecek.

    • Günde bir saat açık hava izni var.

    • Günde bir kez ankesörlü telefon hakkı var. TV izni de bir saat.

    • Diğer mahkumlarla görüş izin yok.
  • Günün Önemli Haberleri