Parası için karısını paramparça etti!

Abone ol

40 yaşındaki Nuray Kalaycı'nın cesedi çeşitli yerlere gömülmüş olarak bulundu. Kocası vahşeti itiraf etti.

Toprağa gömülmüş halde bulunan 40 yaşındaki Nuray Kalaycı’nın katil zanlısı olarak gözaltına alınan eşi 31 yaşındaki Mehmet Ali Kalaycı tutuklandı.

Mersin’in Mut İlçesi’ne bağlı Palantepe Köyü’nde, cesedi parçalara ayrılarak farklı yerlerde toprağa gömülmüş halde bulunan 40 yaşındaki Nuray Kalaycı’nın katil zanlısı olarak gözaltına alınan eşi 31 yaşındaki Mehmet Ali Kalaycı tutuklandı.

Zeytinalanı Mevkii’nde 8 Şubat’ta çoban köpeklerinin toprağı kazarak ceset parçalarını çıkarması üzerine jandarma ekipleri soruşturma başlattı. Yapılan araştırmada, vücudunun diğer parçaları da farklı yerlerde gömülerek öldürdüğü anlaşılan kadına ait ceset ortaya çıkarıldı.

Jandarma, Mut’ta babası öldükten sonra üvey babasıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle evden ayrılan ve bir süre Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün yurdunda kalan 15 yaşındaki S.T.’nin annesi Nuray Kalaycı ile uzun süredir görüşemediği yönündeki başvurusu üzerine, S.T. ile parça parça bulunan cesetten alınan örnekler karşılaştırıldı. Yapılan DNA testinde parçalar halende bulunan cesedin kayıp Nuray Kalaycı’ya ait olduğu saptandı.

Bunun üzerine Kalaycı’nın eşi öldükten sona evlendiği ikinci eşi Mehmet Ali Kalaycı gözaltına alındı. Eşinin kayıp olduğunu söyleyen zanlı sorgusunda suçunu itiraf etti. Mehmet Ali Kalaycı, Nuray Kalaycı ile ekonomik durumu iyi olduğu için evlendiğini ve mal varlığının kendisine kalması için cinayeti işlediğini söylediği belirtildi. Zanlı, ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.


Günün Önemli Haberleri