Özdemirden taraftara kutlama

Abone ol

Özdemir, Ankaraspor karşısında yenik duruma düşmelerine rağmen, galip gelmesini bildiklerini söyledi.

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, Ankaraspor karşısında yenik duruma düşmelerine rağmen, galip gelmesini bildiklerini söyledi.

Nihat Özdemir, maç sonrası yaptığı açıklamada, kalan maçların hepsinin artık kendileri için final niteliğinde olduğunu belirterek, ''3 puan artık aslanın ağzında değil midesinde. Bu nedenle iyi mücadele etmeliyiz. Ankaraspor bugün çok iyi mücadele etti. Yenik duruma düşmemize rağmen galip geldik. Bunda taraftarımızın da büyük katkısı oldu. Kalan maçlarımızın hepsi bizim için final. Bundan sonra ciddiyeti elden bırakmamalıyız. Oyuncularımızı, teknik kadroyu ve taraftarımızı kutluyorum'' diye konuştu.

Fenerbahçe'nin kaptanı Ümit Özat ise özellikle maçın ilk yarısındaki etkisiz oyunlarının gündüz maçı oynamaktan kaynaklanabileceğini söyledi.

Uzun süredir gündüz maçı oynamadıklarını ifade eden Ümit, ''Ankaraspor genelde gündüz oynuyor. Biz ise uzun süredir gündüz maçı oynamıyoruz. Belki bu biraz etkilemiş olabilir. Bunlar aslında çok geçerli bahaneler değil. İkinci yarıda daha iyi oynadık ve sahadan galip ayrıldık'' diye konuştu.

Günün Önemli Haberleri