Özbeki yakan peşkeş iddiası

Abone ol

ART'nin onursal başkanı Mustafa Özbek zaten bu gözaltını bekliyordu. Çünkü peşkeş iddiaları günlerdir dolaşıyordu.

Ergenekon operasyonu kapsamında gözaltına alınan Türk Metal Sendikası Başkanı Mustafa Özbek'i görevine son verdiği başkan yaktı. Sendikanın Manisa Şube Başkanlığı görevinden alınan Mehmet Ali Özaltın, sendika ve Avrasya TV kaynaklarının Ergenekon sanıklarına peşkeş çekildiğini ileri sürmüştü.

ERGENEKONA PEŞKES ÇEKİLİYOR İDDİASI

Türk Metal Sendikası Manisa Şubesi'nde geçen aylarda Türkiye gündemine bomba gibi düşen bir gelişme yaşanmıştı. Sendika genel merkezi tarafından 9 Ekim 2008'de Manisa Şube Başkanlığı görevinden alınan Mehmet Ali Özaltın, sendika ve Avrasya TV'nin kaynaklarının Ergenekon sanıklarına peşkeş çekildiğini ileri sürdü.

ERGÜN POYRAZ'A AİT KİTAPLAR DAĞITILIYOR

Ergün Poyraz'a ait kitapların sendika tarafından ücretsiz dağıtıldığını ve avukat Kemal Kerinçsiz'in programlarının işçilerin parasıyla finanse edildiğini ileri sürülen Özaltın, savcı Zekeriya Öz'e de "İfademi alın" çağrısında bulunmuştu.


BUNLAR BİZİ YILDIRAMAYACAK

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Mustafa Özbek'in de gözaltına alındığı operasyonla ilgili konuşan Manisa Şube Başkanı Özben, "Bunlar bizi yıldıramayacak" dedi. Hüseyin Özben, şunları söyledi:

"Ülkemizde insanların fikirlerini açıkça söylemesi suç oluyor. Aylardan beri sendikamız ve genel başkanımız yandaş medya tarafından sürekli hedef gösteriliyordu. Biz haklı mücadelemize her zaman sendika olarak devem ettik ve edeceğiz. Devletimizi, milletimizi ve ülkemizi seviyoruz. Hak mücadelemiz sürecek."

Günün Önemli Haberleri