Oyunuzla bu oyunu bozun!

Abone ol

Ermeniler'le Türkler arasında müthiş bir anket savaşı yaşanıyor. Oyunu bozmak için haydi oy başına!

Amerikan yayın kuruluşu PBS, çoğu Amerika’da yaşayan Ermenilerin finanse ettiği "Ermeni Soykırımı" belgeselini sözde soykırımı andıkları 24 Nisan’dan bir hafta önce 17 Nisan’da yayınlamaya karar verdi.

Ancak PBS, belgeselle birlikte, geçen yıl Türkiye’yi ziyaret eden ve Ermeni tezlerine karşı çıkan Louisville Üniversitesi profesörlerinden Justin McCarthy ve Türk tarihçi Ömer Turan’ın da katıldığı bir panele yer verdi. Geçen hafta kayda alındığı belirtilen panelde ayrıca Prof. Peter Balakian ve Minnessota Üniversitesi Profesörü Taner Akçam da yer alıyor.

ABD’deki Ermeniler, PBS’i paneli yayınlamaktan vazgeçmeye çağıran bir bildiriye imza atmaya başladılar. 15 Şubat gecesi itibariyle 6 bin kişi elektronik posta yoluyla söz konusu bildiriye imza atttı.

Olayın farkına varan Türkler ise gecikmeli de olsa oylamaya katılmaya başladı. Oy sıralamısında şu ana kadar Ermeniler önde gidiyor..

Bu sıralama devam ederse, programın yayından kaldırılması ve Türkiye'yi savunan konuşmacılara sansür getirilmesi sözkonusu olacak..

Bunun olmaması için tek çözüm ankete bizim de dahil olmamız.. Bunun için link adresi aşağıda..

Tıklayın, ankete siz de katılın

Kaynak: www.sonsayfa.com

Günün Önemli Haberleri