Orhanlı Kültür Merkezi Yenilendi

Abone ol

Tuzla Belediyesi Orhanlı Kültür Merkezi, tadilatın ardından Seda-Fuat Gündoğdu çiftinin düğünüyle kapılarını açtı. Çiftin nikahını Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı kıydı.

Tuzla Belediyesi, Orhanlı Kültür Merkezi’ni daha modern ve yepyeni bir görünüme kavuşturdu.  Bölge halkının mutlu günlerinin en yakın şahidi olan merkez, tadilatın ardından Kültür Merkezi ve düğün, nikah ve sünnet gibi organizasyonlara ev sahipliği yapan Düğün Sarayı fonksiyonlarına sahip oldu. Her hafta yaklaşık 2 bin kişiyi misafir eden Düğün Sarayı, modern tasarımı, ses ve ışık sistemleri, dekoruyla bölgenin iddialı mekanları arasında yer aldı. Tuzla Belediyesi tarafından işletilen düğün sarayı, düşük fiyata kaliteli hizmet sunan sosyal hizmet anlayışını sergiliyor. Orhanlı Kültür Merkezi içinde yer alan Düğün Sarayı, yeni görünümüyle Tuzla’nın her yerinden rağbet görüyor.

İlk Nikahı Başkan Yazıcı Kıydı
Düğün Sarayı, yenilenen iç mekanını Seda-Fuat Gündoğdu çiftinin nikahıyla beğeniye sundu. Tuzla Belediyesi personeli Fuat Gündoğu’nun en mutlu gününde nikahını Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı kıydı, Başkan Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ve Tuzla Belediyesi Meclis Üyesi Derya Bacacı nikah şahitleri arasında yer aldı.

Kültür Merkezi de Faaliyete Başlayacak
Merkezde sahne sanatlarına ev sahipliği yapan Kültür Merkezi de, tadilat çalışmalarının tamamlanmasının ardından önümüzdeki hafta faaliyete başlayacak.

Günün Önemli Haberleri