Organize çeteye suçüstü

Abone ol

Giresun'da Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince operasyon yapıldı

Giresun’un Görele ilçesinde Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatı ile başlatılan ve “Karadeniz Fırtınası 1” adı verilen operasyonda gözaltına alınan 25 kişiden 15’i tutuklanırken, 3’ü kefaletle olmak üzere 10 kişi serbest kaldı.

Görele’de Çıkar Amaçlı Suç Örgütü kurdukları iddiasıyla Giresun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince düzenlenen operasyonda B.E.,A.Ç.,Y.Ç.,K.R.,H.A.R.,E.C.,H.R.Ö.G.,O.D.,S.Ö.F.,C.Y.,B.R.,M.S.,B.G.,M.A.,C.T.,M.S.,A.K.,Ü.G.,S.C.,A.R.A.,E.D.,A.D.,M.G.,R.G. gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlardan 7’si cumartesi günü mahkemeye sevk edilirken, mahkemede A.G.ve A.R.A tutuklanmış, Ş.C.,R.A. ve Ü.G. kefaletle serbest kalırken, A.G.ve E.G. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. C.T. VE A.K. ise emniyetteki ifadelerinin ardından savcılık kararıyla serbest kaldı.

Gözaltına alınanlardan geri kalan 16 kişi ise ek süre talebinin ardından savcılığa dün çıkarıldı. Geniş güvenlik önlemleri altında savcılığa getirilen zanlılardan tutuklamak istemiyle sevk edildikleri mahkeme tarafından B.E.,A.Ç,A.R.,B.G.,E.C.,B.R.,C.C.,H.R.,Ö.G,K.R.,S.F.,M.S.,H.A.R.olmak üzere 13’ü daha tutuklanırken,M.A.,M.S. ve Y.Ç. serbest bırakıldı. Böylelikle tutuklu sayısı 15’e yükselirken, 10 kişi serbest kaldı.

Dün gece yarısına kadar süren mahkeme sonucunda tutuklananlar Giresun Kapalı Cezaevi’ne gönderildi

Günün Önemli Haberleri