Orduda kazan patladı

Abone ol

Ordu'da bir peynir imalathanesindeki buhar kazanının patlaması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Ordu'nun Gürgentepe İlçesi'nde bir peynir imalathanesindeki buhar kazanının patlaması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, saat 12.00 sıralarında ilçenin Akmescit Mahallesi'nde işleticiliğini Ahmet Ali Coşkun'un yaptığı bir peynir imalathanesinin buhar kazanında henüz belirlenemeyen bir sebeple patlama meydana geldi. Binada büyük hasara yol açan patlama sırasında bina yakınında yol çalışması yapan özel bir şirket çalışanı İlhan Çiçek (22) ile çevrede oynayan Barış Aydemir (9) ve Mehmet Ali Durukan (9) adlı çocuklar yaralandı. Patlama sırasında imalathanede kimsenin bulunmadığı öğrenildi.


Gürgentepe Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan İlhan Çiçek, ilk müdahalenin ardından Ordu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Olayda ayağı kopan Çiçek, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Bu arada Ordu Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde konuyla ilgili görüntü ve fotoğraf çekmek isteyen basın mensupları güvenlik görevlileri tarafından tartaklandı. Çıkan tartışmada bir gazetecinin makinesini kırmaya çalışan görevlilerle basın mensupları arasında sert tartışmalar yaşandı.

Günün Önemli Haberleri