Onlarca parçaya ayrıldı

Abone ol

Motorsikletten düşen kızı kimse farketmeti. Onlarca araç üstünden geçti.

Genç kız, erkek arkadaşıyla bindiği motosikletten düştü. Arkadaşı arkasına bile bakmadan evine gitti. E-5'in Avcılar kesimindeki kazada, üzerinden çok sayıda araç geçen kız parçalanarak öldü.

Motokurye Tufan Bal (29) ile Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencisi olan kuaför Özlem Yolcu (20) Büyükçekmece'de bir barda içki içerek eğlendi. Ardından çift, Bal'ın Küçükçekmece'deki evine gitmek üzere kasklarını takarak 34 ET 8085 plakalı motosiklete bindi.

Bal, Avcılar rampasından aşağıya inerken, hâkimiyetini bir ara kaybettiği motosikleti bariyerlere çarptı. Dün saat 04.00 sıralında meydana gelen olayda, Özlem Yolcu motosikletten düştü. İddiasına göre, Bal alkolün etkisiyle kız arkadaşının motordan düştüğünü görmeyerek yola devam etti.
Genç kız ise arkadan gelen araçların altında parçalanarak feci şekilde can verdi.

Sabah fark edildi
Sabah saatlerinde polisi arayan bazı sürücüler, yol kenarında, bariyerlerin altında ceset parçalarının, çanta, motosiklet kaskı ve cep telefonunun bulunduğunu bildirdi.

Cep telefonunda yapılan araştırmalarda ise genç kızın son olarak Bal ile görüştüğü tespit edildi. Eve giden polis Bal'ı gözaltına aldı. Bal alkollü olduğunu ve arkadaşının düştüğünü fark etmediğini belirterek şunları söyledi:
"Sabaha kadar beraber içip eğlendik. Evime gitmek için yola çıktık, yolda da bira alıp içtik. Küçükçekmece'de bariyerlere çarptığımızı hatırlıyorum. Dizim parçalandı. Yola devam ettim. Gözümü evde açtım."
Günün Önemli Haberleri