Ölüm köprüsünde asılı kaldılar

Abone ol

Alkollü gençlerin bulunduğu otomobil kontrolden çıkıp köprünün korkuluklarında asılı kaldı

Kaza, dün gece saat 02.30 sıralarında Turgutlu girişinde ve E- 96 karayolu üzerinde yer alan Irlamaz Köprüsü'nde meydana geldi.

21 yaşındaki Ahmet Erdoğan yönetimindeki 45 TN 705 plakalı otomobil, köprünün girişinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkıp korkuluklara çarptı. Otomobil, korkuluklarda asılı kalırken, 6 metre yükseklikten dere yatağına düşmek üzere olan otomobili görenler, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, otomobilde sıkışıp kalan ve alkollü oldukları belirlenen sürücü Ahmet Erdoğan, 25 yaşındaki Mehmet Şenyılmaz, 23 yaşındaki Emre Taş, 26 yaşındaki Emrah Temiz ve 25 yaşındaki Murat Karakoyun'a ilk müdahaleyi yaptı.

SÜRÜCÜ 175 PROMİL ALKOLLÜ

Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan gençler, daha sonra Turgutlu Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Gençlerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Sürücü Erdoğan'ın 175 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ADI ÖLÜM KÖPRÜSÜNE ÇIKTI

Adı ‘ölüm köprüsü’ne çıkan yerde, son iki yıl içinde 2 otomobil, 1 yolcu otobüsü ve kamyon kaza yaptı. Kazalarda, 4 kişi hayatını kaybederken, 31 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı. Turgutlu Kaymakamlığı, sinyalizasyonu bulunmayan, ışıklandırması yetersiz olan, kış günleri yoğun buzlanma yaşanan ve girişinde çok ciddi bir kavis yer alan köprünün yeniden düzenlenmesi için 3 ay önce Karayolları'na başvurdu.

Milliyet

Günün Önemli Haberleri