Ölüm havuzunda çılgın teklif

Abone ol

Köpek balıklarını çok seviyordu. Havuza girip onlara yaklaştığı sırada erkek arkadaşından müthiş bir teklif aldı.

İngliiz Rachel Clare, haklarındaki tüm araştırmaları okuduğu, belgeselleri izlediği, tutkunu olduğu köpek balıklarının bulunduğu havuza girip, onlara çok yaklaştığı bir sırada, erkek arkadaşı Carl Tickle'den evlenme teklifi alınca şaşkına döndü.

Evlenme teklifini kabul eden Rachel Clare, "Yaşamında önemli bir yer tutan köpek balıklarının tanıklığında evlenme teklifi almam mutluluğuma mutluluk kattı" dedi.

İngiltere'nin Warrington kentinde oturan Carl Tickle'a, yaz tatilini Kuşadası'nda geçiren bir komşusu, Adaland Sea Park'ta, içinde köpek balıklarının yüzdüğü havuza girip, onları yakından izleme olanağı bulduğunu anlattı.

Bunun üzerine Carl Tickle'ın aklına, köpek balıkları tutkunu, kız arkadaşına unutamayacağı bir sürpriz hazırlama fikri geldi. Kısa sürede ikna ettiği kız arkadaşını tatil için Kuşadası'na getirdi.

Bir fırsatını bulup kız arkadaşından gizlice Adaland Sea Park'a gelen Carl Tickle, yetkililere, hazırlamak istediği sürprizi anlattı. Adaland Sea Park yetkililerinden yardım sözü alan Carl Tickle, hemen harekete geçti.

Bu kez kız arkadaşıyla birlikte Adaland Sea Park'a gelen Carl Tickle, onunla birlikte havuza gireceklerini söyledi. Dalış giysilerini giyen Rachel Clare ve Carl Tickle, tel kafesin içinde havuza girdi.

Havuzun içinde gezen tel kafesin önünde bir anda köpek balıklarının belirdiğini gören Rachel Clare ilk şoku yaşadı. Hayranlıkla köpek balıklarını izleyen Rachel Clare, havuzun altındaki seyir penceresinden sea park görevlilerinin gösterdiği, üzerinde 'Seninle evlenmek istiyorum / Carl' yazan kartonu görünce ikinci şoku yaşadı.

Bir süre daha köpek balıklarıyla yan yana yüzen Rachel Clare, havuzdan çıktıktan sonra erkek arkadaşının evlenme teklifini kabul ettiğini açıkladı. Rachel Clare, "Yaşamında önemli bir yer tutan köpek balıklarının tanıklığında evlenme teklifi almam mutluluğuma mutluluk kattı" dedi.

Nişan yüzüklerini takan genç çift, tatillerinin ardından dönecekleri ülkelerinde, hemen evlilik hazırlıklarına başlayacaklarını söyledi.

Günün Önemli Haberleri