Okuyun, DİNAMİK kalın!

Abone ol

Dinamik bu ayda sizi yerinden zıplatacak haberlere imza atmış. İşte onlardan bazıları...

Türkiye’nin ilk öğrenci kulüplerinden olan Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü’nün yayımladığı ve ücretsiz dağıtılan Dinamik Dergisi bu ay okurlarına bir seçim dosyası sunuyor.

Dinamik Dergisi’nin 53. sayısını yeni tasarımı, yeni boyutu ve doyurucu içeriğiyle kasım ayının ilk haftasında okuyucularıyla buluştu.  

SİVİL ANAYASA ENDİŞELERİ YERSİZ

Genel seçimlerde AK Parti’den milletvekili seçilen ve yeni anayasa tartışmalarında dikkatleri üzerine çeken Zafer Üskül, meclisteki ofisinde ağırladığı eski öğrencilerine verdiği röportajda “Demokratik, laik, sosyal hukuk devleti; anayasada yine yerini bulacak!” sözleriyle yeni oluşturulacak anayasa hakkındaki endişelerin yersiz olduğunu dile getiriyor.

TARHAN ERDEM SEÇİM SONRASINI DEĞERLENDİRİYOR

Seçimler öncesinde yapılan anketlerde gerçek sonuçlara en yakın tahmini yapan Konda’nın başkanı Tarhan Erdem, seçim sonrası buluştuğu Dinamik Ekibi’ne günümüz siyasi dönemiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Muhalefeti olmayan bir iktidarla Türk demokrasinin en tehlikeli rahatsızlığı yaşadığına dikkat çeken Erdem, seçim sonuçlarını ve seçim sonrası dönemi değerlendirerek Dinamik’te gündem yaratan isimlerden biri oluyor. 

Seyfi Dursunoğlu, Saadet Işıl Aksoy, Hayko Cepkin ve Şenay Düdek gibi isimlerle yapılan röportajlara yer veren Dinamik ekibi, röportajlar dışında Rock’n Coke 2007’yi ve geri dönüşümde çöp toplayıcılarının yerini incelerken Kadıköy’ü de bir Kadıköylünün ağzından fotoğraflarla anlatıyor.

Dinamik'e www.buik.net adresinden de ulaşabilirsiniz.




 

Günün Önemli Haberleri