Okulda bir seks skandalı daha

Abone ol

ABD’de Coweta County’de bir öğretmen öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla tutuklandı.

ABD’deki Georgia Eyaleti'ne bağlı Coweta County’de bir matematik öğretmeni, öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla tutuklandı.

Heard County Ortaokulu’nda matematik öğretmeni olarak görev yapan 27 yaşındaki Jennifer Miller Nall, 14 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla tutuklandı.

Nall’ın ilişkisi, adı açıklanmayan öğrenci annesinin dikkati sayesinde ortaya çıktı. Öğrencinin annesi, kendileriyle de görüşen öğretmenin oğullarına aşırı ilgisinden şüphelenirken, sorguya çektiği oğlu ile matematik öğretmeninin cinsel ilişkiye girdiğini öğrendi.

Annenin şikayeti üzerine skandalın ortaya çıkması ardından Nall okuldaki görevinden istifa ederken, savcılık tarafından tutuklandı. Nall, ay sonunda çıkarılacağı mahkemede reşit olmayan birisi ile cinsel ilişkiye girmek, görevini kötüye kullanmak ve öğrencisine cinsel tacizde bulunmakla yargılanacak.

Florida Bölge Savcılığı, 14 yaşındaki öğrencisiyle evde ve okulda cinsel ilişkiye giren öğretmen Debra LaFave’ye yönelik suçlamalardan Çarşamba günü ‘öğrencinin mahremiyetini göz önünde bulundurarak’ vazgeçmişti. Virginia’da ise öğrencilerine cinsel tacizde bulunan öğretmen Toni Lynn Woods, yargılama sonucunda suçlu bulunmuştu. Haberlere geniş yer veren Amerikan medyası, ‘Wods’un, LaFave gibi güzel olmadığı için hapis cezasına çarptırıldığını’ öne sürerek karara tepki göstermişti.

Günün Önemli Haberleri