Öğrencilere garantili kamp

Abone ol

Garanti Bankası’nın, üniversite öğrencileri için düzenlediği Talent Camp’ın dördüncüsü, Şile’de gerçekleştirildi.

Öğrencilerin, kariyer kararı verirken yetkinliklerinin ve kişisel potansiyellerinin farkına varmalarına, yaratıcılıklarını keşfetmelerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen Garanti Talent Camp, 3 gün sürdü.

Kampa; Anadolu, Bilkent, Boğaziçi, Dokuz Eylül, Hacettepe, İstanbul Bilgi, İTÜ, Koç, Marmara, ODTÜ ve Sabancı üniversitelerinin İİBF ve mühendislik fakültelerinde okuyan, 3. ve 4. sınıf ile yüksek lisans öğrencileri katıldı.

Kampta, Garanti Bankası KOBİ Bankacılığı biriminin yönlendirmesiyle “KOBİ Bankacılığı Ürünlerinin Pazarlaması” konusunda takım çalışması yapan öğrenciler, özgün projeler hazırladı. Hazırlanan projeler, Talent Camp’in son günü Garanti Bankası yöneticilerine sunuldu. Banka çalışanlarıyla bire bir işbirliği yapan öğrenciler, Garanti’nin kurum kültürünü tanıma ve şirketi işveren olarak değerlendirme fırsatını da yakaladı.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Erün, “Garanti Bankası olarak, insan kaynağına yatırım ilkemizden hiçbir koşulda ödün vermiyoruz. Kamplara katılan öğrencileri; takım çalışmasına uyum, araştırma becerileri, projeye farklı bir bakış açısı getirme ve belirlenen kriterlere uygun proje hazırlama konularındaki yetkinliklerine göre değerlendiriyoruz. 2007’de düzenlediğimiz ilk Talent Camp’ten bu yana, Yönetici Adayı programıyla bünyemize aldığımız MT’lerin 5’te 1’ini kampa katılan öğrenciler oluşturdu. İlerki dönemlerde düzenleyeceğimiz kamplara katılacak diğer yetenekli gençleri de bankamızın MT programında değerlendirmek istiyoruz.” dedi.

Bugüne kadar Talent Camp’e katılan öğrenciler; Şubesiz Bankacılık biriminin “CepBank” hizmeti, Ürün Geliştirme biriminin “Bireysel İhtiyaç Kredileri” ve Müşteri İlişkileri Yönetimi ve Pazarlama biriminin “Müşteri Deneyimi”, KOBİ Bankacılığı biriminin “KOBİ Bankacılığı Ürünlerinin Pazarlaması” konulu projelerinde takımlar halinde çalıştı.

Günün Önemli Haberleri