Öcalan tutuklandı iddiası

Abone ol

Teröristbaşı Öcalan'ın kardeşinden bir haftadır haber alınamıyor. Osman Öcalan hakkında bir iddia ortaya atıldı.

PKK'dan ayrılarak başka bir örgüt kuran terörist Abdullah Öcalan'ın kardeşi Osman Öcalan'ın İran'da tutuklandığı iddia edildi

Terör örgütü PKK’ya dönmek için zemin aradığı ileri sürülen Osman Öcalan, eşi ve 2 çocuğundan bir haftadan bu yana haber alınamadığı ve kalp tedavisi görmek için gittiği İran’da tutuklandığı öne sürüldü.

Bazı internet siteleri Osman Öcalan’ın Ürdün’e de gitmiş olabileceğini yazarken, aramalara rağmen cep telefonuna yanıt vermediği belirtildi.

Apo’dan ’İnceleyin’ emri
Terör örgütünden ayrıldıktan sonra Nizamettin Taş ile birlikte kurdukları Kürdistan Yurtsever Demokrat Partisi adlı örgütten de ayrılan Osman Öcalan’ın PKK’ya dönmek istediği, bunu ablası Hava Keser aracılığıyla İmralı’da tutulan terörist başı ağabeyi Abdullah Öcalan’a ilettiği iddia edildi.

Apo’nun istek üzerine Osman Öcalan’ın durumunu örgütteki diğer elebaşıların incelemesini istediği ve avukatlarına, “Ferhat’(Osman Öcalan’ın kod adı) dönmek istiyormuş. Mahmur’a ya da Kandil’e. Arkadaşlara söyleyin Hava ile görüşüp durumu-nu incelesinler” dediği ileri sürüldü.

Vatan

Günün Önemli Haberleri