Nuri Şahin hangi takımlı?

Abone ol

Sezon başında Beşiktaş'ı reddeden Nuri Şahin, Türkiye'den hangi takımı tuttuğunu açıkladı.

Almanya'nın Borussia Dortmund takımında top koşturan milli futbolcu Nuri Şahin, küçüklüğünde Galatasaray sempatizanı olduğunu belirtirken, bu sezon Trabzonspor'un şampiyon olmasını istediğini söyledi.

Signal Iduna Stadyumu'nda Bey Bira ve Türkiye Araştırmalar Merkezi tarafından Dortmund'daki yardıma muhtaç çocuklar yararına yapılan imza gününe katılan Nuri Şahin, hayranlarıyla buluştu. Minik hayranlarıyla fotoğraf çektiren ve bol bol imza dağıtan milli futbolcu, Türkiye'nin 2010 Dünya Kupası elemelerinde gruptan çıkmasının, İspanya maçından mutlaka puan almasına bağlı olduğunu ifade ederek, "İspanya maçında kaderimiz belli olur. Oynayacağımız ilk iki maçtan 4 puan almalıyız. Bu maçlar kaderimizi belirleyecek. İnşallah ben de İspanya maçında forma giyerim" diye konuştu.

Küçüklüğünde Galatasaray sempatizanı olduğunu da belirten Nuri Şahin, bu sezon Türkiye'de Trabzonspor'un şampiyon olmasını istediğini söyledi.

Şahin son olarak, kulübünde mutlu olduğunu vurgulayarak, "Şu anda takımdan ayrılmayı düşünmüyorum. Türkiye'den de herhangi bir kulüpte oynamayı şu sıralar düşünmüyorum" dedi.

Bu arada yardıma muhtaç çocuklar yararına yapılan etkinlikte Bey Bira tarafından Dortmund Yardıma Muhtaç Çocuklar Derneği'ne 1800 Euro yardım yapıldı.
Günün Önemli Haberleri