Nihattan ilginç açıklama

Abone ol

Villereal'e transfer olan Nihat Kahveci, "Benim için başarının karşılığı gol değil" dedi.

İspanya'nın Real Sociaded takımından Villereal'e transfer olan Nihat Kahveci, "Benim için başarının karşılığı gol değil" dedi.

(A) Milli Futbol Takımı futbolcularından Tuncay Şanlı, Nihat Kahveci, Hasan Kabze, Nuri Şahin ve Gökhan Ünal, kamp yaptıkları Clostermanns Hof Hotel'de basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Transfer olduğu kentin ufak şirin bir yer olduğunu ancak hedeflerinin büyük olduğunu söyleyen Kahveci şunları kaydetti:

"Yurtdışına çıkarken gidip gelenlere kötü gözle bakıldı. Ama ben ülkeme uzun süre dönmeyeceğime kendi adıma söz verdim. Türk futbolcuları yurtdışına açılmak istiyor. Yeni arkadaşların gelmesini isterim. Bundan sonra elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım."

Milli futbolcu, "Futbolu İspanya'da mı bırakacaksın?" sorusuna, "Gelecekte ne olacağını bilemem ama İspanya'da olmaktan mutluyum. Şu anda bir şey söylemek için çok erken" yanıtını verdi.

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Tuncay Şanlı ise Süper Lig'de kaçırdıkları şampiyonluk sonrası çok üzüldüklerini ancak milli takım kampına katıldıktan sonra bu üzüntülerinin hafiflediğini belirtti.

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım ve Christoph Daum'un takımdan ayrılmalarına üzüldüğünü belirten Şanlı, "Ben profesyonel bir futbolcuyum. Saha içindeki işime bakarım. Saha dışındakiler benim konum değil" dedi.

Almanya Birinci Ligi takımlarından Borussia Dortmund'un formasını giyen Nuri Şahin de, kaliteli her futbolcunun Bundesliga'da oynayabileceğini kaydederek, "Ben burada hiç zorluk yaşamadım. Çok genç yaşta milli takıma geldim. Öğreneceğim şeyler var. Ben Almanya'da maça çıkarken Türkiye için çıkıyorum. 2006 Dünya Kupası'nda oynamak isterdim. Ama şimdi 2008'de de milli takımda ilk 11'de oynamayı hedefliyorum" dedi.

Şahin, Chelsea'nin kendisini istediğini gazetelerde okuduğunu da belirterek, "İlerde İngiltere'de oynamak istiyorum. Almanya'da çok büyük Türk futbolcu potansiyeli var. Bu yeni sistemde çok futbolcu kazanacağız" diye konuştu.

Galatasaraylı Hasan Kabze de yeni oluşum içinde olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Hocama çok teşekkür ediyorum. Sonuçta herkes forma için oynar. A Milli Takım'da uzun süre oynamak istiyorum. Önümüzde 2008 var. Milli takımda forvet adayı çok ama ben de iddialıyım" dedi.

Turkcell Süper Ligi'nin gol kralı Kayserisporlu Gökhan Ünal ise Anadolu'dan gol kralı olarak çıktığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"3 büyüklerde de oynamak isterim. Şu an acele etmek istemiyorum. Milli takım duygusu çok güzel. Fatih Tekke gibi olmak istiyorum."

Günün Önemli Haberleri