Mustafa Denizli kelle koparacak!

Abone ol

Maç sonrasında konuşan Mustafa Denizli'nin sakinliği gözlerden kaçmadı. Sakindi ve kesin konuştu: Kelle alacağım!

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin sabrı taştı ! Denizli, 4-2'lik Galatasaray yenilgisi sonrası isim vermediği bazı futbolcularını sert biçimde eleştirdi ve "operasyon yapacağının sinyalini verdi.!..

İşte Denizli'nin açıklamaları:

"Bu takımın ne kadar onur sahibi olduğunu ikinci yarıda göreceğiz. Beşiktaş'ın neye ihtiyacı var hedefine nasıl gider hep beraber göreceğiz. Galatasaray'a 4 gollü mağlubiyet Beşiktaş'ta olmaması gereken bir şey. Beşiktaş büyük takımların yemeyeceği goller yiyor. 2 metreden vuramadığımız final şutları ve pasları da yenilgide çok etkili. Tabelaya bakınca Beşiktaş'ın önünde 5 tane takım var. Ama benim adım Mustafa Denizli ise ve takımım da Beşiktaş ise ikinci yarı başladıktan 10 hafta sonra neyin ne olduğunu herkes görecek. Ama içeride de bir takım dengeleri kurmamız lazım.

FUTBOLCU SAYISINDA AZALMA OLACAK

Bunların hepsi ortaya çıkacak. Takım savunmasında zaaflarımız var. Bunu hem kendi içimizden hem de olabilirse transfer ile gidereceğiz. Bu transferler 2 kişiyi bile bulmaz belki. Ama hiç transfer olmayabilir de... Bunları telafi edeceğiz, nasıl telafi edileceğini hem bu takım görecek hem de Türkiye görecek... Her şeyi ince eleyip sık dokuyacağız. Bu takımda görev yapan futbolcular büyük takım futbolcusu ise ne yapacağını göstermeli. Bu çizginin dışında kalanlar aramızda duramaz..."

Beşiktaş'ın protokol tribününde oturan eski ve yeni yöneticileri, ilk yarıda Beşiktaş'ın aleyhine verilen penaltıda isyan etti.

Pozisyonun tekrarını basın tribününde bulunan televizyondan izleyen eski ve yeni yöneticiler, tepkilerini daha da sertleştirdi. Protokol Tribünü'nün önünde bulunan Beşiktaşlılar, Delgado'ya gösterilen kırmızı kartın ardından da hakem Cüneyt Çakır'a sert tepki gösterdi.
Günün Önemli Haberleri