Mustafa Ak, ihtiyaçları yerinde tespit ediyor

Abone ol

Mesaisinin önemli bir bölümünü okullara ayıran Belediye Başkanı Ak, okulları ziyaret etmeye devam ediyor.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, okulları ziyaret ederek ihtiyaçları yerinde tespit ediyor.

Mesaisinin önemli bir bölümünü okullara ayıran Belediye Başkanı Ak, okulları ziyaret etmeye devam ediyor. Eğitim hizmetlerinin belediyenin öncelikli hizmet alanlarından birisi olduğunu her fırsatta vurgulayan ve okulların ihtiyaçlarını yerinde tespit eden Başkan Ak, Danışment Çiçekli İlköğretim Okulu, Ahmet Cevdet Paşa İlköğretim Okulu ve İncirli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ni ziyaret ederek okul yöneticileriyle görüştü.

Çiçekli Mahallesi'nde yaptığı esnaf gezisi ve incelemelerin ardından aynı bölgedeki okulları gezen Başkan Ak, eksikliklerin giderilmesi için yardımcı olacaklarını söyledi. Keçiören'in Ankara'da en fazla öğrencinin bulunduğu ilçe olduğunu kaydeden Başkan Ak, "Okullarımızdan gelen isteklere sınırlı imkanlarımızla cevap vermeye çalışıyoruz. Geleceğe yapılacak en önemli yatırımın eğitime olan yatırım olduğuna inanıyorum. Bu düşünce doğrultusunda da Belediye olarak eğitime her zaman katkı yapmayı ilke edindik.Çocuklarımızın sağlıklı şartlarda güzel mekanlarda eğitim ve öğretim görmesi geleceğimiz açısından son derece önemli" dedi.

Okul gezileri sırasında öğrencileri derste ziyaret eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, İncirli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde lise yıllarını hatırladı. Kendisinin de teknik lise çıkışlı olduğunu kaydeden Başkan Ak, o dönemde bu kadar geniş imkan bulunmadığını ancak öğretmenlerin sayesinde iyi bir eğitim aldıklarını dile getirdi.

Günün Önemli Haberleri