Muratın golüne hayran kaldı

Abone ol

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Murat'ın golüne övgüler yağdırdı..

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Gençlerbirliği Oftaşspor karşısında çok iyi mücadele ettiklerini ve haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.
Sahada oynanan futbolun her iki takım açısından da çok iyi olduğunu belirten Uygun, mücadeleyi iki Avrupa takımının futboluna benzetti. Uygun, "Bugün sahada oynanan futboldan dolayı gurur duydum. Sanki Avrupa'da bir maç oynanıyormuş gibi tempolu, istekli, arzulu ve futbolun bütün güzelliklerini sahaya yansıtan iki takım vardı sahada" diye konuştu.

Murat Sözgelmez'in frikikten attığı golün son zamanlarda gördüğü en güzel gol olduğunu belirten Uygun, "O golle de 3 puanı aldığımız için mutluyuz. Futbolcularımı tebrik ediyorum." dedi.

MURAT SÖZGELMEZ, GOLÜ AİLESİNE ARMAĞAN ETTİ

Sivasspor'un defans oyuncusu Murat Sözgelmez, ligdeki ilk golünü Gençlerbirliği Oftaşşspor'a attı. Sözgelmez, bu golü annesine ve babasına armağan ettiğini söyledi.

Takım halinde çok üstün bir performans gösterdiklerini ifade eden Sözgelmez, "Atmış olduğum gol benim için çok önemli. Çünkü Süper Lig'de attığım ilk gol. Bu golü de anneme ve babama armağan ediyorum." dedi.

Günün Önemli Haberleri