Muhalefet gerekli cevabı almıştır

Abone ol

AK Partili Fatsa Ordu'daki mitibg öncesi gerginliği artırmak isteyen muhalefet partileri gerekli cevabı almıştır dedi..

AK Parti Grup Başkanvekili ve Ordu milletvekili Eyüp Fatsa, ''Ordu'daki miting öncesi vatandaşı germeye çalışan muhalif partiler, oluşan sevgi seli karşısında gereken cevabı almıştır'' dedi.

Fatsa, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün Ordu'da Karadeniz Sahil Yolu'nun açılışını gerçekleştirdikten sonra Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara seslendiğini anımsatarak, binlerce Ordulunun meydanı doldurduğunu söyledi. Başbakan Erdoğan'ın Ordu'da en iyi şekilde ağırlandığını ifade eden Fatsa, ''AK Parti bu mitingde son dört yılının notunu ve karnesini görmüştür. On binler Ordu'da buluşmuş ve bu on binleri bir araya Başbakanımız getirmeyi başarmıştır. Şunu da gördük ki Orduluların sevdası AK Parti'ye ve Başbakanımız sayın Recep Tayip Erdoğan'a hiç bitmemiştir'' diye konuştu.

Miting öncesi ortamın muhalifler tarafından gerilmeye çalışıldığını kaydeden Fatsa, şöyle dedi: ''Muhalif partilere sormak istiyoruz, siz bu vatandaşa 'mitinge gelme dediniz' de bu vatandaş bu mitinge gelmedi mi? Görüldü ki bu vatandaş onları değil bizleri dinliyor. Ordu'daki miting öncesi vatandaşı germeye çalışan muhalif partiler oluşan sevgi seli karşısında gereken cevabı almıştır. Bundan sonra da gereken cevabı alacaktır.''

Günün Önemli Haberleri