Mourinho Onu istiyor

Abone ol

İngiltere'de şampiyonluğa koşan Chelsea'nin hocası Mourinho gözünü Almanya'ya dikti.

Almanya'da yayınlanan günlük Bild gazetesi bugünkü sayısında Premier Lig devi Chelsea'de teknik direktör Jose Mourinho'nun Bayern Münih'in yıldız oyuncusu Michael Ballack'ı istediğini yazdı.

İngiltere Premier Ligi'nde 2. şampiyonluğuna doğru emin adımlarla ilerleyen ancak Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'ya elenerek kupaya veda eden Chelsea'de Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, Bayern'in Alman yıldızı Ballack'ı istiyor. Almanya'da yayın yapan Bild Gazetesi'ne konuşan Mourinho, "Ballack'ı takımımda istiyorum. Ballack, bir karar vermeden önce zamana ihtiyacı olduğunu söylemişti. Ben bu karara saygı duydum. Şimdi ise karar Ballack'ın" dedi.

Bayern Münih ile olan sözleşmesi sezon sonuna kadar sürecek olan 29 yaşındaki Alman orta saha oyuncusu için menajeri de, Chelsea'nin futbolcu ile ilgilendiğini ve görüşmelerin yapıldığını doğruladı. Hafta sonunda Almanya'da bulunan Mourinho, Ballack ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Benim için Ballack, dünyanın en iyi oyuncularından birisi. O, çok zeki, güçlü ve taktik bir oyuncu. Ve Ballack çok gol atıyor.

Bu nedenle de Ballack, Avrupa'da yalnızca İngiltere'de ve tabii ki Chelsea'de oynamalı. Özellikle de Frank Lampard ile ikisinin yan yana oynaması benim için bir rüya" diye konuştu.

Günün Önemli Haberleri