Mobilden motor yağları

Abone ol

Mobil’in motosikletler için geliştirdiği motosiklet motor yağları, en iyi korumayı sağlıyor.

Motosikletler, eşsiz performanslarını Mobil yağlarına borçlu

Mobil’in günümüzün yüksek performanslı motosikletler için geliştirdiği 4 zamanlı ve 2 zamanlı motosiklet motor yağları, dört mevsim en yüksek performansı, aşınmaya ve korozyana karşı en iyi korumayı sağlıyor.

Motor devirleri arabalara oranla yüksek olan motosikletlerde yağlama büyük önem taşır. Yüksek devirli motorlarda yağ daha yüksek stres altındadır. Motorların yağlanmasında amaç, motor parçalarını koruyacak ve verimli çalışmalarını sağlayacak yağ filmini oluşturarak parçaların birbirine direk temasını önlemektir. Ayrıca motorda oluşan tortu ve birikintilerin kontrolü ve temizlenmesi, motorda soğutmaya yardımcı olmak, sızdırmazlık sağlamak ve motor performansını korumak motor yağının görevleri arasındadır. Motosikletlerine değer veren tüm kullanıcılar, 2 zamanlı ve 4 zamanlı Mobil motosiklet motor yağları ile hem motosikletlerini korur, hem de ihtiyaçları olan performansı elde eder.

Mobil 4 Zamanlı Motosiklet Motor Yağları Mobil, 4 zamanlı motosikletler için ileri teknolojisiyle Mobil 1 Racing 4T ve Mobil Extra 4T ürünlerini geliştirmiştir. Mobil 4 zamanlı motor yağları, günümüzün yüksek performanslı ve zorlu koşullarda çalışan motosikletleri için idealdir.

Mobil Extra 4T 10W-40: Üstün performanslı, yarı sentetik, dört zamanlı motosiklet motor yağıdır. Mükemmel motor temizliği, aşınmaya karşı koruma ve korozyona karşı etkili mücadele sağlamak amacıyla, yüksek kaliteli mineral yağlarla sentetik hidrokarbon baz yağların benzersiz karışımı ile ileri teknoloji katık sisteminden oluşmaktadır.

Mobil 1 Racing 4T 15W-50: En gelişmiş dört zamanlı tam sentetik motosiklet motor yağıdır. Bu ürün, dört zamanlı motorları en zorlu çalışma koşulları altında bile temiz tutar ve korur. Yüksek sıcaklıklarda aşınmaya, tortu oluşumuna ve korozyona karşı mükemmel koruma sağlayan yüksek performanslı sentetik baz yağlar ve en gelişmiş katık teknolojisi ile formüle edilmiştir. Dört mevsim sürüş ve yarış parkurlarındaki zorlu çalışma koşullarında eşsiz bir performans sağlar.

Mobil 2 Zamanlı Motosiklet Motor Yağları Mobil, yakıta katılan 2 zamanlı motosiklet motor yağları Mobil 1 Racing 2T (tam sentetik), Mobil Extra 2T (yarı sentetik) ve Mobil Super 2T ile motosiklet ve kar motosikleti kullanıcılarına en yüksek performansı sağlar. Mobil’in 2 zamanlı motor yağları, yakıta katıldığında karışmayı kolaylaştırmak için önceden seyreltilmiştir. Motor aşınmalarına karşı üstün koruma ve motor temizliği, en yüksek çalışma sıcaklıklarında bile mükemmel koruma sağlar.

Günün Önemli Haberleri