Mitinge katılmayanlar vatan haini

Abone ol

Vatansever Kuvvetler Güç Birliği Hareketi'nin Diyarbakır'daki mitinginden ilginç notlar..

Vatansever Kuvvetler Güç Birliği Hareketi tarafından Diyarbakır'da düzenlenen yürüyüşe 300 bin kişinin katılacağı ilan edilmiş; ancak 150 kişi katılmıştı. Diyarbakır Valisi Efkan Ala, Star gazetesinde yayınlanan röportajında, bayrak yürüyüşüne katılanların çoğunun sivil polis olduğunu ifade ederek, "Polis tedbir alıyor sonuçta. Gösteri yapmayı alışkanlık haline getirmemek lazım, o zaman kıymeti kalmıyor." dedi.

Vatansever Kuvvetler Güç Birliği Hareketi ise kendi internet sitelerinde yürüyüşe katılmayanları vatan haini olarak nitelendirdi. İnternet sitesinde yayınlanan haberde yer alan söz konusu yazı şöyle:

"Bugün Diyarbakır meydanında istediğimiz sayıda vatansever yer alamamış ise bunun sebebi bayrağın yürümesi için oldukça küçük katkı sağlamaktan çekinen sözde vatanseverlerdir. Bunlar yaptıkları bu korkunç hata ile vatan haini durumuna düşmüşlerdir. Bu seferlik bu yaşananları sineye çekiyoruz. Ancak bundan sonra bu vatanın nimetlerinden herkesten fazla istifade ettiği halde vatana ihanet edenleri sitemizde ifşa edeceğiz."

Günün Önemli Haberleri