Miting gibi adaylık başvurusu

Abone ol

Aday isimler de bağlı bulundukları siyasi parti teşkilatlarına adaylık dilekçelerini vermeye devam ediyor.

Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Sirkeci, Ak Parti İlçe Başkanlığı’na aday adayı başvurusunu vatandaşların ‘Esenler’in yeni başkanı’ sloganları eşliğinde yaptı.

Belediye Başkanlığı aday adaylığı için Esenler Ak Parti İlçe Başkanlığı’na gelen Mehmet Sirkeci’ye yaklaşık 500 kişilik Esenlerli eşlik etti.
Halen esenler Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Mehmet Sirkeci’nin aday olacağını duyan Esenlerliler Mehmet Sirkeci’yi daha adaylık başvurusunda başkan ilan ettiler.

Ellerindeki bayrak, döviz ve parti rozetleriyle Ak Parti İlçe Başkanlığı’na yürüyen grup; “Geliyor geliyor büyük başkan geliyor”, “En büyük başkan bizim başkan” şeklinde sloganlar attı.

Zaman zaman trafiğin tıkanmasına neden olan yürüyüş sırasında alkış ve tezahüratlar eşliğinde ilçe başkanlığına gelen Sirkeci burada Ak Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan’a başvuru dilekçesini sundu.
Belediye başkanı olduğu takdirde Esenler’in kabuk değiştireceğini ve yepyeni projelerle Esenler’i gözde ilçeler arasına sokacağını söyledi.

Mehmet Sirkeci: “Doğup büyüdüğüm Esenler’in her köşesini bilen biri olarak hizmet etmeyi sürdüreceğim. Ak Parti’nin kuruluşundan bu yana teşkilat içinde sürekli görev aldım. Başkanlık nasip olursa bu sevgiye layık olmaya çalışacağım” dedi.

Mehmet SİRKECİ Kimdir?
Mehmet Sirkeci 1962 Esenler doğumlu olup, ilkokulu Ressam Şevket Dağ, orta ve liseyi İbrahim Turhan Lisesi’nde tamamladı. A.Ö. Fakültesi İşletme Bölümü mezunudur. 1980 öncesinde Akıncılar Derneği ve MSP’de çeşitli faaliyetlerde bulundu. 1991 Esenler MGV, 1992 Güngören İlçe MGV Yönetim Kurulunda Orta Öğretim Birim Başkanlığı, 1993 yılında RP Güngören İlçe Yönetim Kurulu üyeliği, 1993’de Güngören Belediyesi Genel Koordinatörü olarak Şubat 1994’e kadar görev yaptı. 27 Mart 1994 seçimlerinde Esenler Meclis üyesi seçildi ve Belediye Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. 1999 seçimlerinde de Belediye Meclisi Üyesi seçildikten sonra 2004 Mahalli İdareler Seçimi’ne kadar Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. 28 Mart seçimlerinde Ak Partiden Belediye Meclis Üyesi seçildi ve üçüncü defa Esenler Belediye Başkan Yardımcılığı görevine üstlendi. Yaklaşık 15 yıldır Esenler Öz Yavuz Selim Spor Kulübü’nde yöneticilik yapan Sirkeci, evli ve 4 çocuk babası.

Günün Önemli Haberleri