Mini eteğe ilginç taciz

Abone ol

Böylesi bir tacizi ne gördünüz ne de duydunuz.

Kuaförlük yapan 34 yaşındaki B.K. durakta otobüs beklerken yaşadığı olayla şoka girdi

Antalya'da kadın kuaförlüğü yapan 34 yaşındaki B.K. durakta otobüs beklerken üzerine otomobilini sürüp bacağına çarpan sürücü 23 yaşındaki Ş.E.'den şikayetçi oldu. B.K., "Üzerimde mini etek vardı, bir süre bakışlarıyla beni süzdü, rahatsız olduğumu söyleyince de `git şikayet et' dedi. Sonra da üzerime otomobil sürdü ve sol bacağıma çarptı. Antalya'da da mahalle baskısı varsa yarın bizi kaçırırlar" dedi.

Olay, dün öğle saatlerinde merkeze bağlı Varsak Beldesi'nin Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi. B.K., bir arkadaşını ziyaret ettikten sonra evine dönmek için durakta tek başına otobüs beklemeye başladı. Bu sırada B.K.'nın beklediği durağın önüne 07 AAU 08 plakalı otomobil gelerek park etti. İddiaya göre otomobilin sürücüsü üzerinde mini etek olan genç kadını bir süre seyrettikten sonra motoru çalıştırdı. Sürücü hareket ettirdiği otomobilini B.K.'nın üzerine sürdü, sol bacağına çarpıp, kaçarak ara sokakta kayboldu.

Ayağında sıyrık oluşan B.K., bir taksiye binerek önce Sanayi Polis Merkezi'ne geldi. Olay yeri jandarma idaresinde olduğu için polis, B.K.'nın şikayetini Varsak Jandarma Karakolu'na yapmasını istedi. B.K. Varsak Jandarma Karakolu'na giderek şikayetçi oldu.

Jandarma yaptığı araştırmada otomobili kullanan kişinin tesisatçı Ş.E. olduğunu belirledi. Ş.E., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Günün Önemli Haberleri