Milliler CAN SIKTI

Abone ol

Millilerin tadı tuzu yok. Futbolcular rakip kale önünde acemiler gibiydi.

Şampiyonası finalleri öncesi ilk hazırlık maçında İsveç ile İstanbul'da 0-0 berabere kaldı. Son 4 hazırlık maçını kazanamayan, üçünde de gol bile atamayan milliler bildik görüntüdeydi

MİLLİLER ÖZEL SINAVDA
PEK TAT VERMEDİ...
MAÇTAN YANSIYAN
FOTOĞRAFLAR DA BUNU
GÖSTERİYOR...
İŞTE MAÇIN FOTO-ROMANI


Euro 2008 finallerinde A Grubu’nda ev sahibi İsviçre’nin yanı sıra Çek Cumhuriyeti ve Portekiz’le aynı grupta mücadele edeceğiz. İsveç ekolü bu takımların hiçbirine benzemiyor. 

Nihat, 33. dakikada kaleye ilk isabetli şutumuzu atana kadar göze ilk çarpan gerçek, Milli Takımımız’daki uyumsuzluktu.

Yıldıray’a yer açabilmek için sol kanada çekilen Emre ile defansın arkasında oynayan Hakan Balta; forvette Nihat ile Halil Altıntop, sağ kanatta da Gökhan Gönül ile önünde oynayan Hamit Altıntop farklı tellerden çalınca, ilk yarı ceza sahasının içine bile giremedik.

Geriye kornerler ve İsveç atağa çıkarken kazandığımız toplarla geliştirdiğimiz hızlı ataklarda ceza sahasının dışından kaleye çektiğimiz şutlar kaldı. 5. dakikada sol kanattan bindirme yapan Rosenberg çizgiye kadar inip yerden ortaladı. Bir anda boşta kalan Kennedy Bakırcıoğlu’nun sert şutunda top yandan auta gitti.

ORTA SAHA VERİMSİZDİ

18. dakikada kazanılan frikikte Nihat’ın vuruşu üstten dışarı gitti. Pozisyon bulmakta zorlanan Milli Takım’da Emre Belözoğlu 27. dakikada şansını denedi. 33. dakikada topu alan Nihat ceza sahasına girip çaprazdan sert vurdu. Kaleyi bulan bu ilk şutumuzda Isaksson iki hamlede topu kontrol etti.

HALİL ETKİSİZDİ

35. dakikada Nihat bir füze daha çıkardı. Bu top da dışarı gitti. 43. dakikada Kennedy Bakırcıoğlu’nun kullandığı serbest vuruşta ceza alanında kafalardan seken topu Volkan iki hamlede aldı. Fatih Terim, ikinci yarı Halil’in yerine Mehmet Yıldız’ı, Hakan Balta’nın yerine Uğur Boral ve Yıldıray’ın yerine de Arda’yı alıp, takımın sol kanadına hem işlerlik kazandırdı hem de forvete pivot santrfor aldı. 52. dakikada Nihat’ın barajdan dönen topundan Mehmet Yıldız ile ceza sahası içinden ilk gol pozisyonumuzu yakaladık. 55’te kornerden Nihat, direkt kaleyi yokladı. Maç başladığı gibi golsüz bitti: 0-0.

KALECİ VOLKAN FORMUNDA

Fenerbahçe’nin Galatasaray ile hafta sonu oynadığı derbide başarılı kurtarışlarıyla Sarı-Lacivertli takımın berabere kalmasını sağlayan Volkan, İsveç maçında da formunun zirvesindeydi.

NİHAT: YENEMİYORSAN YENİLMEYECEKSİN

Milli futbolcu Nihat Kahveci, İsveç karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Yenemiyorsan, yenilmeyeceksin” dedi. Milli takımın, geçmişte yaptığı hazırlık maçlarına oranla dün daha iyi bir oyun sergilediğini kaydeden Nihat, “Çok gol pozisyonu da olmadı ama geçmiş hazırlık maçlarına oranla daha iyiydik. Sonuçta bir hazırlık maçı. İyi geçti, kimse sakatlanmadı” diye konuştu.
Günün Önemli Haberleri