Milli takım sakata geldi

Abone ol

Milli Takım'da Sabri ve Arda'nın ardından Hamit'in durumu netlik kazanmadı...

A Milli Futbol Takımı'nın 2-2 berabere kaldığı Malta maçında sakatlanan ve kadrodan çıkartılan Sabri ve Arda'nın ardından, Hamit Altıntop da Macaristan karşısından forma giyip giyemeyeceğinin netlik kazanmadığı öğrenildi.

Malta maçı öncesinde sakatlığı bulunan Hamit'in bugün yapılacak antrenmanda da özel olarak çalışacağı ve durumunun yarın belli olacağı belirtildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan milli takım doktoru Cengiz Dinç, Hamit'in sağ dizinde sakatlığını sürdüğünü ve durumunun her geçen gün iyiye gittiğini söyleyerek şunları söyledi:

"Hamit'in sağ dizinde sakatlığı bulunuyor. Bugün yapılacak antrenmanda da takımdan ayrı olarak çalıştırılacak. Durumu her geçen gün daha iyiye gidiyor, Hamit'in son kontrollerini yarın yapacağız. Bu son kontrollerin ardından Macaristan maçında forma giyip giymeyeceği netlik kazanacak".

Cengiz Dinç ayrıca Emre ve Ayhan'ın da hafif sakatlıklarını olduğunu belirtti. Dinç, bu iki futbolcunun da durumlarını ciddi olmadığını ve Macaristan karşısında forma giyebileceklerini belirtti.

Günün Önemli Haberleri