Midye için hayatından oldu

Abone ol

Eminönün'de midye toplamak için denize giren bir kişi bir erkek cesediyle karşılaştı.

Sarayburnu sahilinde midye toplamak için denize giren 20-25 yaşlarındaki kimliği belirsiz genç, kafasını kayaya çarpması sonucu boğularak hayatını kaybetti.

Saat 14.30 civarında Sarayburnu sahilinde meydana gelen olayda, 20-25 yaşlarında olduğu tahmin edilen kimliği belirsiz genç, midye toplamak için denize daldı. O sırada kafasını kayaya çarpan talihsiz genç, boğularak hayatını kaybetti.

Midye toplamak için denize dalan diğer vatandaşlar, olayı fark edince talihsiz genci kurtarmak için mücadele verdi. Fakat sonuç alamayan vatandaşlar, durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, olayı deniz polisine bildirdi. Yaklaşık 15 dakika sonra olay yerine gelen deniz polisi, 5 dakikalık arama sonucu talihsiz gencin cansız bedenini denizden çıkarmayı başardı.

BU NE DUYARSIZLIK

Cesedin çıkartılması esnasında bazı vatandaşların denize girmeye devam etmesi bazılarının da keyifle güneşlenmesi dikkat çekti. Görgü şahitlerinden biri, "Ben midye toplarken kayalıklarda ceset gördüm. 4 metre derinliğindeki bir yerde midye topluyordum. Çocuğun üzerinde hiçbir şey yoktu. Sudan çıktım ve polise haber verdim. Daha önce bu çocuğu buralarda hiç görmedim" dedi.

Günün Önemli Haberleri