MHP Erdoğanı suçladı

Abone ol

MHP'den Danıştay'daki saldırılara ağır eleştiri: "Yargıyı eleştirenlerin sorumluluğu vardır"

MHP'den Danıştay'daki saldırılara ağır eleştiri. Milliyetçi Hareket Partisi Başkanlık Divanı yaptığı açıklamada olayın sorumlularının bulunmasını istedi. Yapılan açıklama şöyle:    

Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel kurumlarından biri olan Danıştay hain bir saldırıya maruz kalmıştır. Danıştay 2. Dairesi yargı görevini yürütürken saldırganın kurşunlarına hedef olmuştur.

MHP, bu olayın çok yönlü araştırılmasının, saldırgan ve arkasındaki karanlık güçlerin ortaya çıkarılmasının takipçisi olacaktır. MHP, Ülkemizde, Cumhuriyetin temel kurumları ile gerilim politikası izleyenlerin, Yargıyı siyasal tartışmaların içine çekenlerin ve Yargı kararlarını ölçüsüzce eleştirerek hedef gösterenlerin bu olayda sorumluluk payı bulunduğuna inanmaktadır.

MHP olarak Bağımsız Yargı organına yapılan bu hain tecavüzü şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Hayatını kaybeden Mustafa Yücel Özbilgin’e Yüce Allah’tan rahmet, yaralı yargı mensuplarına acil şifa diliyoruz. Başta Danıştay olmak üzere tüm yargı mensuplarına ve Türk Milletine geçmiş olsun dileklerimizi saygı ile sunuyoruz.

Günün Önemli Haberleri