Metris'ten Kanaryalar'a giriş izni yok!

Abone ol

Güvercinlerime iyi bakın' diyen Aziz Yıldırım'a taraftarların sürpriz yapma girişimi başarısızlıkla sonuçlandı.

Güvercinlerime iyi bakın' diyen Aziz Yıldırım'a taraftarların sürpriz yapma girişimi başarısızlıkla sonuçlandı.

F.Bahçeli taraftarlar kafese koydukları 2 'Kanarya'yı Başkan'a götürdüler. Ancak cezaevine sokamadılar. Taraftarın 19.07 Dünya F.Bahçeliler Günü'ndeki ziyaret planları da suya düştü.

Akşam'ın haberine göre, Metris T1 Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kendisini ziyarete gelen kızlarından çok önemli bir şey istemişti. Güvercinlere  olan düşkünlüğüyle bilinen Başkan, kızları Hande Gamgam ve Gülşah Gordi'yle damatları Mehmet Gamgam ve Murat Gordi'ye, 'Kanlıca'daki evimde bulunan güvercinlerime iyi bakın' tavsiyesinde bulunmuştu.

Yıldırım'ın istekleri üzerine harekerete geçen iki F.Bahçeli taraftar, Başkan Aziz Yıldırım'a güvercin yerine Kanarya hediye ederek moral vermek istediler. Başkana hapiste yoldaş olması için seçilen iki kanarya önceki gün taraftarlarca cezaevine götürüldü. Ancak cezaevi yönetimi kuşların içeri girmesine izin vermedi.

YÖNETMELİĞE UYGUN DEĞİL

Taraftarların Kanaryalar'ı cezaevine sokabilmek için gösterdiği büyük uğraş ve ısrarlar da sonuç vermedi. Sarı-Lacivertliler, üzgün bir şekilde Metris'ten dönmek zorunda kaldılar.
Ancak, F.Bahçeli taraftarların ziyaret için gösterdiği çaba bununla da sınırlı değil. 19.07 tarihini Dünya F.Bahçeliler Günü olarak ilan eden Sarı-Lacivertliler, bugün de Başkan Aziz Yıldırım'ı ziyaret etme girişimlerini sürdürüyorlar. Grup halinde Metris Cezaevi'ne gitmek isteyen çok sayıda taraftar görüş için randevu talebinde bulundu.

KİMSEYE İZİN VERİLMEDİ

Ancak Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'nın kimseye görüş izni vermediği de öğrenildi. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın görüş günü olan cuma gününde de birçok kişinin ziyaret için sıraya girdiği belirtiliyor. Yıldırım'ın kızı Hande Gamgam'dan torunu Ada'yı da ziyaretine getirmesini istemişti. Ada'nın da bu hafta içinde dedesini görmeye gitmesi bekleniyor.

Günün Önemli Haberleri