Metris'ten böyle çıktılar

Abone ol

Tarihi Futbolda Şike Davasının sonuçlamasının ardından tahliye edilen isimler cezaevinden ayrıldı

Şike Davası'ndaki 23 tutuklu kişiden 7 si tahliye edilerek, yaklaşık yedi buçuk aydır bulundukları Metris Cezaevi'nden sabah saatlerinde ayrıldılar.

METRİSTEN BÖYLE ÇIKTILAR - FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

ÇAĞLAYAN'DA OLAYLAR

İŞTE TARİHİ DAVANIN TÜM DETAYLARI

HABERİN FOTOĞRAFLARI

Cezaevinden ilk olarak saat 05.30'da Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ile Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu Sivassporlu, Fenerbahçeli ve Giresunsporlu taraftarların tezahüratları altında çıktılar. Daha sonra Cemil Turan cezaevinden çıkan isim oldu. Cemil Turan çıkar çıkmaz yaptığı ilk açıklamada "İnşallah diğer arkadaşlarımız da en kısa zamanda tahliye edileceklerdir" dedi.

"İNANILMAZ İDDİALAR VARDI"

Mecnun Odyakmaz cezaevi çıkışında yaptığı açıklamada, "Sorgu hakimine geldiğimizde 120 soruyla karşılaşmıştık. İnanılmaz iddialar vardı ve iddianame açıklandığında gördük ki sadece Fenerbahçe maçının olduğunu anladık. Tanıklar ve tutuksuz sanıkların sorguları tamamlandıktan sonra onların da çıkacaklarına inanıyoruz."

"RUHUMUZ İÇERİDE, BEDENİMİZ DIŞARIDA"

Şekip Mosturoğlu ise "Ruhumuz içeride, bedenimiz dışarda. Geride kalan arkadaşlarımızın masum olduklarına inanıyoruz" şeklinde açıklamalarda bulundu. Teknik direktör Bülent Uygun ise "Bedenimiz dışarda ama ruhumuz içeride. Yargısız infaz yapıldı. İnşallah herkes en yakın zamanda çıkacak" dedi.

Daha sonra ise Mehmet Yenice, Coşkun Çalık ve Ömer Ülkü Metris'ten tahliye oldu.

Cezaevinden ayrılanlar "bizler çıktık ama sevinemiyoruz. Çünkü, arkadaşlarımız hala içeride. Bizim bundan sonraki uğraşlarımız onalara destek için olacaktır" dedi.

Günün Önemli Haberleri