Mesut Yılmazın kafası karıştı

Abone ol

Mumcu ve Ağar yollarını ayırdı. İşin tuhaf tarafı iki parti arasındaki krize neden olan Yılmaz'ın durumu oldu.

Merkez sağda işler iyice karıştı. Mumcu ve Ağar yollarını ayırdı. Hesaplar alt üst oldu. Daha ilginci ise iki parti arasındaki krize neden olan Mesut Yılmaz'ın durumu oldu.

Başarısız girişim sonrası DP'nin Rize'deki imajını düşünen Yılmaz sessizliğini koruyor. Aynı şekilde Ağar cephesi de Yılmaz'ın ismini şu ana kadar listelere yazdırmadı.

İki partinin birleşemesiyle seçmen nezdinde itibar kaybı Yılmaz'ın kafasını karıştırdı. Yılmaz DP’den aday olur mu? Star'dan Şamil Tayyar'ın bu yönde şüpheleri var.

"Erkan Mumcu’nun ayrılma kararı, sadece DP’yi değil Mesut Yılmaz’ı da zora soktu. İki parti birlikte baraj sorunu yaşarken şimdi ne olacak? DYP (DP) tek başına barajı aşabilir mi? Meclise girerek yeni siyasi oluşumların öncü rolünü üstlenmek isteyen Yılmaz, bu durumda ne yapacak?

Yılmaz’ın kafası karışık. Yine hesap kitap işine daldı. Daha önce DP’den bağımsız aday olacağını açıklamıştı, şimdi yeni karar arifesinde. Doğrudan bağımsız aday olursa, sürpriz sayılmamalı. Bir de hesapta baraja takılmak var tabii..."

Günün Önemli Haberleri