Mersin İdmanyurdu da transfer harekatı

Abone ol

Bank Asya 1. Lig'de yer alan Mersin İdmanyurdu'nda transfer çalışmaları sürüyor.

Kırmızı-Lacivertliler, dış transferde Romanya'nın FC Politehnica Laşi takımında oynayan orta saha oyuncusu Andrei İonescu ile prensip anlaşmasına vardığı bildirildi.

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, teknik direktör sorununu Yüksel Yeşilova ile çözdüklerini ve bu noktada da Yeşilova ile önümüzdeki günlerde resmi sözleşmenin imzalanacağını kaydetti.

İç ve dış transfer çalışmalarıyla ilgili olarak önemli mesafeler alındığını belirten Kahramanlı, iç transferde Yeşilova'nın verdiği rapor doğrultusunda gidecek ve kalacak oyuncuların büyük ölçüde belirlendiğini anlattı. Dış transferdeyse önemli gelişmeler yaşandığının altını çizen
Kahramanlı, bu noktada da Steua Bükreş tarafından geçtiğimiz sezon FC Politehnica Laşi takımına kiralık olarak verilen 22 yaşındaki Andrei İonescu ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı.

Orta sahada ofansif oyunuyla öne çıkan İonescu'nun dün akşam saatlerinde kente geldiğini ifade eden Kahramanlı, söz konusu futbolcunun önümüzdeki hafta resmi sözleşmeye imza atacağı ve sezon sonuna kadar da kiralık olarak takımda kalacağı bilgisini verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Bank Asya 1. Lig'deki yabancı sayısının 3'e çıkartıldığını hatırlatan Kahramanlı, "Bu noktada da 3 yabancı oyuncu hakkımızı da kullanmak istiyoruz. Bunlardan biri Andrei İonescu idi. Gelecek olan iki oyuncu da forvet hattında yer alan kaliteli isimler olacak. Şu anda isim açıklamam doğru olmaz ama prensipte anlaştığımız isimler ses getirecek futbolcular" dedi.

Geçtiğimiz sezon gol yollarında büyük sorun yaşadıklarını, aynı sıkıntıyı bu sezon yaşamak istemediklerinin altını çizen Ali Kahramanlı, yeni sezondaki öncelikli hedeflerinin ilk 6 olduğunu söyledi. Kahramanlı, "Bu yıl kendimize büyük hedefler belirliyor ve buna göre adım atıyoruz.

Amacımız; yılların özlemine son verebilmek. Ancak işimiz kolay değil, biz de bunun bilincindeyiz. Kuracağımız takımla birlikte ligde ses getirip, öncelikli olarak ilk 6 içinde yer almak istiyoruz. Bunun için de ince eleyip sık dokuyor ve en doğru kararı vermeye çalışıyoruz" diye konuştu

Günün Önemli Haberleri