Mermileri Fetullah Gülene bağladılar

Abone ol

Mermiler kadar gönderilen kargo seçimi de tartışılıyor. Silahlar ateşlenmedi ama başka bir tartışmanın fitilini ateşledi.

İNTERNETHABER- Amaç tarafları karşı karşıya getirerek ülkeyi kaos ortamına çekmek mi? Kamuoyu cevaplanmayan soruların peşinde..

Mermilerin Fethullah Gülen cemaati ile birlikte anılan Sürat kargonun seçilmesi kafaları karıştırdı. Hedef olarak Gülen cemaati gösteriliyor.

Kutuplaşma eğiliminin arttığı dönemde tarafları karşı karşıya getirmenin bir parçası olduğu ileri sürülüyor. 16 merminin etkisi büyük oldu.. Kamuoyunda yine saflar keskinleşti.. Sürat kargosu üzerinden tarafların savaşı başladı..

Kozmik odaya giren hakim Kadir Kayan ve suikast iddiasını soruşturan savcı Mustafa Bilgili'ye 16 mermiyi kimin gönderdiği konusunda somut bir gelişme kaydedilemedi..

Sokakta kamera yok

Zarfın üzerinden parmak için çıkmaması, zarfın gönderildiği Sürat Kargo şirketinin sokağında herhangi bir güvenlik kamerası olmaması kafaları karıştırdı.

Gazete haberin alt başlığında hepsi cemaate yakın diyerek firmaların adını yazdı..
 Sürat Kargo’nun kurumsal tanıtımları Fethullah Gülen'e ait Zaman gazetesinde geniş yer buluyor. Sürat Kargo'nun internet sitesindeki referanslar dikkat çekiyor. Bu referanslar arasında cemaate yakınlığıyla bilinen Zaman gazetesi (Feza Gazetecilik A.Ş), Bank Asya, Samanyolu Televizyonu Pazarlama (Dünya Pazarlama), Samanyolu TV, NT Kitap Kırtasiye, Kanal 7, Yimpaş Holding, Deniz Feneri Derneği gibi kuruluşlar bulunuyor."



Önce internet siteleri yazdı şimdi de Sözcü gazetesi bu haberi sürmanşetine taşıdı. Haberi odatv'ye dayandıran gazete Sürmanşetten "Mermileri götüren kargo tanıdık çıktı" diyerek verdi.  

Gazete haberin spotunda "Ücretsiz ders kitaplarının ve okul evraklarının taşınması işini üstlenen bu firma Fethulah Gülen cemaatiyle birlikte anılıyor. Referansları arasında Fethullahçı Zaman gazetesi, Samanyolu TV, Bank Asya bulunuyor. CHP daha önce bu ilişkiyi Meclis'e taşımıştı." şeklinde ifadelere yer verdi.

Günün Önemli Haberleri