Meralden inanılmaz sözler

Abone ol

Yolsuzluk iddialarının tartışıldığı Meclis'te CHP'li Meral, ağır ifadelerde bulundu.

CHP Grup Başkanvekili Kemal Anadol'un Kürşat Tüzmen'in gümrüklerde yolsuzluk yaptığı yönündeki iddiaları dün TBMM Genel Kurulu'nda tartışma konusu oldu. CHP'li Bayram Meral, kendisine söz hakkı verilmediği gerekçesiyle milletvekillerine 'p...nk' diye hitap etti.
Hakkındaki iddiaları cevaplayan Tüzmen, gümrüklerde yaptığı operasyonlardan birilerinin rahatsız olduğunu belirterek, “Hortumları kesilenler, içeriden servis yapmaya başladılar.” dedi.

YUKARDA ALLAH VAR

CHP'lilerin asılsız iddialarla gündemi boş yere işgal ettiklerini belirten Bakan Tüzmen, “20 yıldır hep yaptıklarımla gündeme geldim. Bugün ise yapmadıklarımla gündeme getiriliyorum. Yukarıda Allah var.” diye konuştu. Tüzmen konuşurken CHP'liler sataşmada bulununca Meclis Başkanvekili İsmail Alptekin müdahalede bulundu. AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen ise konuşmasında, “Sayın Meral, benim çocuklarım hiç olmadı, çocuklarım da hiçbir bankadan kredi almadı ve ben de hiçbir ihaleye aracılık yapmadım” dedi. Bilen'in göndermesi Meral'ı kızdırdı.

İFTİRA EDEN ŞEREFSİZDİR

Meral, Bilen'in bu sözlerine, “Kredi alan da şerefsizdir, iftira eden de şerefsizdir” karşılığını verince Genel Kurul gerginleşti. Sataşma olduğu gerekçesiyle söz hakkı isteyen Meral'e Alptekin izin vermedi. Bunun üzerine AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Çelik, “Sen başka yerde anlatırsın” dedi. Meral, ise “Otur oturduğun yerde terbiyesiz herif!” dedi. Çelik'in üzerine yürüdüğü Meral, kendisine söz hakkı verilmeyeceğini anlayınca bağırarak, “Bana bu iftiralarda bulunanlar pez...ktir. Bu iftiralar pez...kliktir” diye bağırdı.

Günün Önemli Haberleri