Merak etme baba iyiyim

Abone ol

3 gün önce Bingöl'de şehit düşen 4 askerin ardından telefona sarıldı. İki gün önce babasına işte böyle seslenmişti.

Bingöl'de baraj inşaatını koruma görevine giderken teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan iki askerden Jandarma Komando Er Eyüp Gürsoy'un (21) Bursa'daki evinde yas var.

Gürsoy iki gün önce telaşlanan babasına "baba iyiyim, beni merak etmeyin" demiş.


Oğullarının şehit olduğunu dün iftardan sonra evlerine gelen Bursa İl Jandarma Komutanlığı yetkililerinden öğrenen baba Osman (45) ve anne Fatma Gürsoy (40) ile şehit erin 4 kardeşi hala acı haberin şokunu yaşıyor.

MERAK ETME BABA İYİYİM

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesine bağlı Konak Mahallesi Yıldırım Caddesi'nde oturan Osman Gürsoy, oğluyla son olarak iki gün önce telefonla konuştuğunu ve iyi olduğunu öğrendiğini belirterek, ''Acı haberi komutanlardan aldık. Söyleyecek bir şey yok. Vatan sağ olsun'' dedi.

MERAK ETMEYİN BENİ

Askere gitmeden önce babasına ait pide salonunda çalıştığı ve terhisine 6 ay kala şehit olduğu bildirilen Jandarma Komando Er Eyüp Gürsoy'un (21) yakınları, Gürsoy'un, Bingöl'de 31 Ağustosta 4 askerin şehit olduğu çatışmanın ardından babasını arayarak iyi olduğunu ve kendisini merak etmemelerini söylediğini belirttiler.

Şehit erin yarın Bursa'da toprağa verileceği bildirildi.

Kiğı Baraj inşaatını koruma görevine giden askeri time düzenlenen saldırıda Jandarma Komando Er Eyüp Gürsoy ile Jandarma Komando Er Ramazan Demirci şehit olmuştu.
Günün Önemli Haberleri