Menajerler Cimboma akın etti

Abone ol

Perşembeye kadar ön liberoyu bitirmeye kararlı olan Galatasaray'a menajerler saldırdı.

Galatasaray Yönetimi'nin perşembe gününe kadar Eric Gerets'in ısrarla istediği ön libero transferini bitirme kararı alması menajerlerin iştahını kabarttı. Telefonlardan bunalan Adnan Polat ve Fatih Gökşen'in tüm teklifleri geri çevirdikleri bildirildi

ERHAN TELLİ


Teknik heyetin istediği ön liberoyu kadroya katmak için kolları sıvayan Galatasaraylı yöneticiler, menajerlerin hücumuna uğradı.
İdarecilerin, ellerindeki futbolcuları pazarlamak isteyen menajerler yüzünden telefonlarına bakamaz hale geldikleri ortaya çıktı. Transfer süresinin bitmek üzere olmasını fırsat bilen birçok yerli ve yabancı menajerin, Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve Futbol Şube Sorumluları Fatih Gökşen ile Haldun Üstünel'i sürekli cep telefonlarından aradıkları öğrenildi.

Vogel'de geri sayım
İdarecilerin İsviçreli Vogel için pazarlık yaptıkları Milan'dan haber bekledikleri ifade edildi. Ekvador'un Nacional takımında top koşturan 24 yaşındaki Alejandro Castillo'nun da transfer listesinde olduğu belirtildi.
Dünya Kupası'nda Ekvador formasını 3 kez giyen Castillo'nun, 1 milyon euronun altında bedelle alınabileceği vurgulandı. Üç gün içinde transferin gerçekleşmemesi durumunda ise yeni oyuncunun Ocak ayında sarı - kırmızılı renklere bağlanacağı kaydedildi.

Günün Önemli Haberleri